Sandrina Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Vraag v schoondochter: Is het blad dat je van bietjes afdraait eetbaar? Of moet je daar speciaal snijbiet voor nemen? Vraag v ventje:Wanneer komen er bloemkolen in de bloemkool? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuta Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Blad van bietjes is gewoon eetbaar hoor, erg lekker jonge bietenblaadjes bvb in de salade.... Van bloemkool groeien weet ik weinig meer dan dat er verschillende teeltvormen zijn en verschillende rassen die nogal kunnen verschillen met bloeivormtijd, gewoon wachten denk ik )Misschien vind je hier je antwoord: http://www.moestuintips.nl/groenten/koolsoorten/bloemkool/bloemkool.php MVG Danuta Quote MVG Danuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuintjesdraak Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Zijn idd erg lekker, smaken licht zoutig vind ik. Alleen mijn ervaring is, zolang de bietjes nog niet volgroeid zijn niet te radicaal de blaadjes gaan snijden, dan doen de bietjes niet meer. Mijn eerste poging had ik op het laatst al het blad geoogst door de sla, maar de bietjes gingen dood De 2e poging laat ik lekker staan en nu zie ik iig bij al een bietje van zo'n 5-7cm doorsnede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.