Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:
Op het boerenerf ook hoor Tussen de stenen, langs de schuur...

Bij Super de Boer hadden ze eerder wel kervel op de kruiden-in-potjes-afdeling. Beetje miezerige plantjes...

 

Ziet zichzelf al de super verlaten met 60 potjes kervel, haha

Tuin aanplanten meneer? Neuj, soep!

 

Het boerenerf is de meest dynamische plek die er is.

Geplaatst:
de eerste japaleno peper...... mond in de fik...had er een zaadje bijzitten....halve liter melk erachteraan

 

Sorry dat ik hier krom lig maar ik zie je zo staan met de vlammen die uit je mond komen voor het melkpak nabij is

Good things come in small packages

Geplaatst:

Aardperen uit de voortuin (2 kilo van 3 plantjes tot nog toe... staat nog meer ) gefrituurd en opgegeten met veel bieslook en mayo met mierikswortel.

Geplaatst:

Brandnetel soep en nu in de oven golden chicken crumble waarvan de ingrediënten, paprika, prei van eigen kweek uit de vriezer. En natuurlijk snijsla voor erbij en radijsjes.

Geplaatst:
de eerste japaleno peper...... mond in de fik...had er een zaadje bijzitten....halve liter melk erachteraan

 

Het zaadje is juist niet heet, alleen de zaadranden(het stukje vrucht waar de zaadjes aan vast zitten) is heel erg heet.

Geplaatst:

Klopt Dennis. De zaden bevatten echter ook nog een aanzienlijk deel van deze stof.

 

Ziet er lekker uit Flor!

Geplaatst:

Nog maar weer een berg sla en rucola uit de kas. Basilicumazijn over de sla. En paardenbloemenstroop in de dressing

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Geplaatst:

Ook wij de eerste radijsjes, nou ja wij; kleinkind heeft ze opgepeuzeld . Vandaag lentesoep met alle kruidensoortjes die maar te vinden zijn en uiengroen.

Geplaatst:

Peterseliepesto... Mmmm!!!

 

(peterselie niet gezaaid als potje gekocht )

Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Geplaatst:

Eigenlijk standaard pesto recept, maar dan met peterselie :

 

Gelijke delen peterselie (fijngehakt), pijnboompitten (of zonnebloem, ik vind pijnboom lekkerder) en parmezaan. (ik heb ongeveer 50 gram van alles gebruikt, vriendlief houdt er niet zo van...) klein teentje knoflook, alles in de keukenmachine. Dan (extra vergine) olijfolie toevoegen tot je de juiste dikte bereikt (ik heb ongeveer 4 eetlepels gebruikt, was niet voor in de pasta, dus wilde het iets steviger hebben voor op een broodje). Eventeel peper en zout naar smaak, maar ik vond het gekruid genoeg!

Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...