Jump to content
  • entries
    19
  • comments
    38
  • views
    514

De keuken in!


Sarah

18,837 views

 Share

Afgelopen week kreeg ik een zak stoofpeertjes cadeau. Inmaken dus!

Per kilo peertjes, een halve kg suiker, een geutje rode wijnazijn en een kaneelstokje.

 

peertjes-inmaken91081478268409.jpg4-november96321478268405.jpg

 

Twee weken terug plukte ik een hele berg herfstframbozen.

Een deel ervan ging netjes in de diepvries, om de ijstaarten met kerst te versieren.

De minder mooie gingen op witte wijnazijn trekken. Deze heb ik vandaag gezeefd en in een mooie fles gedaan. Dat zal smaken op de slaatjes in het voorjaar!

 

frambozen-azijn-herfst97241478268563.jpgframbozen-azijn-herfst-279301478268559.jpg4-november-236531478268398.jpg

 

En de laatste boontjes geoogst. Deze liggen nu te drogen als zaaigoed voor volgend jaar of om deze winter te gebruiken in de soep en stoofpotjes.

 

4-november-349061478268402.jpg

 Share

4 Comments


Recommended Comments

O lekker zeg, die frambozenazijn; je brengt me op een idee.

Ik heb hele late frambozen die nog aan het rijpen zijn, dus die kunnen mooi in de azijn

Link to comment

Ja, ik heb deze geplukt na een nachtje regen. Dus die bewaren niet goed en waren ook geen 100% in orde. Dus ideaal om frambozenazijn mee te maken!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...