Jump to content
  • entries
    45
  • comments
    204
  • views
    849

een evaluatie


jeanne-heijmans

6,452 views

 Share

Hoe is het met alles gedaan tot nu toe:

 

De aardappels veel te vroeg er uit gehaald, ze werden zo groot, en dan zie ik mijn man alweer kijken, jemig wat een rimboe, en mede daarom,ook nieuwsgierig hoor, maar als mijn man het niet teveel had gevonden had ik ze laten staan. maar ze waren heel lekker, ook mijn schoonvader vond het heerlijk

 

De sla eva en klein duimpje, zoveel geoogst al en weggegeven. En in de koude kas zijn ze weer bijna klaar voor consumptie.Verder nu nog 12 staan.

 

De peulen, ontzettend veel geoogst van de norli. de doperwten daarin tegen heel weinig,maar ik heb het onderschat ik had echt teveel op een vierkante meter staan, een goede leer voor het volgend seizoen.'

 

De wortelen amsterdamse bak, heerlijke wortelen, duurt wel lang hoor voor je kan oogsten,maar ze waren zo lekker, ook 2x aan mijn schoonvader gegeven. en ook nog via seeds pro vital longe's geoogst,maar die vond ik toch minder. nu wel weer gezaaid dus ben benieuwd maar duurt zeker tot augustus.

 

Bieslook, de red ninja, in de koude kas deden het ze totaal niet. toen heb ik ze allemaal in een grote pot gezet en nu doen ze het zo goed!

 

de reuze ui van seeds pro nou weet niet wanneer ze een reus moeten worden, maar het zijn sprietjes doen het totaal niet.

 

komkommers, ja het weer zit tegen, warmte moeten ze hebben,bij een worden steeds de komkommers al bruin alvorens ze groot worden. de rest ja ze blijven wel hard en groen. maar please zon.

 

de tomaten de red cherry large besteld bij Lisa doet het zo goed, echt een heel stevige plant en zoveel vruchtjes, nu ook hier de zon weer.

 

paprika ook van Lisa, sweet california wonder, die doet het ook zo goed. zo lief om die paprikaatjes te zien. Ga toch weer bestellen bij Lisa, tot nu toe alles goed.

 

nu heb ik boter boontjes gezaaid en winterwortelen en poot uitjes dus daar kan ik nog niets van zeggen,

 

o ja nog spinazie en prei, prei verdeeld in houten bak en koude kas, nu die gaat veel beter als de prei buiten, spinazie pas gezaaid bijna alles is boven nu, dus afwachten vorig jaar werden ze afgevreten door een engerling.

 

Uien de walla walla weer van Lisa wordt gigantisch dik, terwijl de ppot uitjes van,van der wal het er echt niet bij halen.

 

Kortom de zaden van Lisa zijn ontzettend goed. en goedkoop, zeker als je niet veel moestuin heb zoals ik. dan ga ik daar toch eens lekker neuzen,want kortom, evaluatie zegt, lisa is top.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Hey wat goed dat haar zaden het over het algemeen genomen zo goed doen

Kan je nu nog winterpeen zaaien? Dacht dat dat allang voorbij was?

Ik heb ook de Norli peulen, en die bevallen mij ook zeer goed. Veel oogst in korte tijd. Heerlijk

Succes met de rest!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...