Jump to content
  • entries
    45
  • comments
    204
  • views
    849

even weer een up-date.


jeanne-heijmans

7,901 views

 Share

Ja ondertussen zijn de aardappels op, ja ik had ze nog moeten laten staan,maar mijn nieuwsgierigheid sloeg weer eens toe. Merk wel wat ik vorig jaar ook zaaide dat ik daar veel geduldiger mee was. Maar als er iets nieuws in mijn tuin is,kan ik maar niet wachten, dus volgend jaar weer dezelfde dingen er in, en wachten,eindeloos wachten Maar ondertussen weer spinazie gezaaid, die ook niet hard opkomt trouwens. winterwortelen gezaaid mijn poot uitjes,maar ik vindt uien echt wel lang duren hoor, had de walla walla er al zo vroeg in staan en nu net zo groot als een bos ui!!schiet niet op, hoe kan ik straks de winterwortelen er uit halen met de ui,denk nooit. Nou verder die lekkere gele stambonen, ook 2de keer gezaaid vogels vonden het super lekker. Vandaag wat klein duimpje verplant. nu dit was het weer,o ja ondertussen een komkommer door een onverklaarbaar iets totaal dood terwijl de andere 4 het wel doen. wedstrijd aubergine gaat niet hard,maar groeit wel,vindt het wel een heel mooie plant.

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Stond je komkommer in een bak net als de anderen? Genoeg water gehad? Was hij in een keer slap of verkleurd of zo? Pech hoor.

Link to comment

Ja ik had er 4 op een rij staan, dus alles hetzelfde qua water,schaduw,zon, echt heel vreemd en hij was zo groot. jammer maar heb er nog 5, in totaal een staat er nog binnen,die wil ik afharden maar het weer is er hier niet naar. komen wel overal vruchten in, dus ook leuk,alleen nu nog harder groeien.

Link to comment

Waarschijnlijk een virus. Dan is 'ie ineens dood

En door het kwakkelende weer heb je grote kans dat ze gevoeliger zijn voor dit soort ding. Bijmij is er ook eentje het hoekje om, niks aan te doen

Gewoon nog opnieuw zaaien, moet nog lukken hoor

Link to comment

Ik zou ook nog even opnieuw zaaien hoor. Ik heb nog 1 pompoen en 1 courgette gezaaid, dus het is nog mogelijk.

Verder.. geduld oefenen

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...