Jump to content
 • entries
  394
 • comments
  1,369
 • views
  14,027

Volgorde Der Dingen


Jorieke123

460 views

We willen graag een soortement van afdak bouwen voor onze ossen. Waar ze kunnen schuilen, en het ding moet meteen een verbinding zijn tussen 2 velden zodat ze daar doorheen gelaten kunnen worden. Als ze naar een nieuw veld moeten. 

Maar het hout om dat afdak van te bouwen, ligt tussen een boel ander hout onder een tijdelijk afdak. Dat tijdelijke afdak staat er nu (denk ik) alweer een jaar of 3,5 tot 4. Ik kan zo snel even geen foto's vinden van dat we het hebben gebouwd ;) 

 

Dat afdak moest er toen komen omdat een ander tijdelijk afdak weg moest en de nieuwe schuur nog even op zich liet wachten (maar wel op de plaats zou komen van dat andere tijdelijke afdak). Snapt u hem nog allemaal? :crazy:

In ieder geval: het idee was nu om dan meteen 'even' dat lelijke afdak af te breken en (een aantal van) de onderdelen om te zetten naar een mooier en steviger ossen-afdak-doorgang. Maar dan moest er ook wat andere meuk weg, wat we daar alweer onder hadden geschoven. En er ligt dus een boel timmerhout wat ooit nog eens van pas komt. 

 

Zodoende zorgde de Volgorde-Der-Dingen er voor dat we het 1 en ander op Marktplaats hebben gezet, wat zaken weg hebben gegooid, wat heel slecht hout hebben verbrand, een boel iets beter hout in mootjes hebben gehakt (gezaagd...) om de komende tijd in de kachel te stoken, EN als kers op de taart hebben we in de schuur een mooie opslag gemaakt voor het mooie timmerhout:

 

IMG_5150.JPG

 

IMG_5152.JPG

 

IMG_5156.JPG

 

IMG_5160.JPG

 • Like 4

4 Comments


Recommended Comments

Ja dat kennen wij ook zo goed..je wilt iets maar er moet heel wat gebeuren voordat je daar weer aan toekomt. Jullie zijn iig lekker bezig en het houdt je van de straat. 

 • Like 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...