Jump to content

Diana76

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam
 • Hobbies
  Theater

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Eerste rooie paprika van dit seizoen hij was er vroeg bij dit jaar.
 2. @Portugeesje Een paar dagen goed in de zon zetten dan komen ze vanzelf. Ik heb al 1 paprika hangen. Ik zelf heb geen tuin of balkon maar zet ze tot 25 graden in de volle zon in de dakgoot.
 3. Hey @Flup Ik had gelezen dat dat niet nodig is bij paprikaplanten omdat de stamper tegen de meeldraden aanzitten. Ik heb er in iedergeval niks extras voor gedaan en nu 2 vruchten alleen deze is de grootste. En ik bedoelde paprikaplant.
 4. Deze heb ik vorig jaar te laat gezaaid maar toen gebeurde er niks behalve dat de bloemknoppen eraf gingen vallen. Maar nu lijkt het erop dat er een paprikavrucht groeit. Nu weet ik in iedergeval dat het een paprikaplant is.
 5. @rorror Geen extra werk aan gehad hoor. Gewoon minder water gegeven verder niks.
 6. @rorror ze blijven gewoon in de huiskamer in pot. Ik heb geen tuin of balkon. Hij is in iedergeval goed de winter doorgekomen.
 7. Ik kan het bericht helaas niet weghalen. Maar ik heb besloten om de bloemen gewoon te laten bloeien aangezien het zijn 2e jaar is. Hij hoeft niet meer te groeien.
 8. Mijn Peprikaplant van vorig zit al vol in de bloemknoppen. Moet ik die weghalen of kan ik ze laten zitten. Het is namelijk nog april. Ze staan in de huiskamer en komen niet buiten. Ps. Peprika omdat ik niet weet of het een peper of paprikaplant is🙈 vorig jaar voor het eerst begonnen maar veel te laat. Heeft wel een paar bloemen gehad maar die vielen eraf zonder vrucht.
 9. @Patrijs Nou de aardappelplant heb ik vorige week weggegooid. Was helemaal aan het verpieteren en ging vanzelf weer naar de grond groeien zo scheef hing hij van de zwaarte. Experiment gefaald haha. Ik heb er nu een tomatenplant voor in de plaats maar natuurlijk de verkeerde soort aangeschaft aangezien ik alleen een dakgoot heb en geen tuin of balkon pfff. En ook maar wat peperplantjes gezaaid en ik heb er nog 1 van vorig jaar over, waar niks is aangekomen en dus ook nog steeds niet weet of het paprika of peperplant is. Maar ja al doende leert men. Vorig jaar ook te laat begonnen met zaaien, maar kreeg in de lockdown vorig jaar ineens een nieuwe hobby. Ooit zal het lukken.
 10. [email protected] Ik had ze ooit meegenomen bij een surinamse toko geloof ik. 2 aardappelen maar nooit gebruikt. Ze lagen maar op het aanrecht met allemaal spruiten eraan en ik had nog potgrond van vorig jaar en heb ze dus maar in de aarde gestopt i.p.v. weggooien en ze zijn zeker niet ziek. Ik heb ongeveer dit soort gezien bij een reclame voor aardappel kweekzak van wish maar verder geen google foto's van deze plant. Ik was gewoon benieuwd en ach er staat wat groen in de huiskamer. Ik hoef ook niet perse aardappelen haha die eet ik ook te weinig maar vond het zonde om weg te gooien.
 11. Weet iemand toevallig welk aardappelplant (ras) dit is. Ik heb op 17 januari 2 aardappelen in de grond gestopt en ze groeien als gekken ze zijn al 75 cm hoog. Hoe hoog worden die dingen. Ik kan nergens op Google deze aardappelplant vinden.
 12. Paprika of peperplantjes zijn toch zelfbestuivers🤔 Ondanks het te laat toppen heb ik alweer de eerste bloemknopjes😁
 13. @rorror Ze staan sowieso binnen en als ik thuis ben en de zon schijnt in de dakgoot. Heb geen tuin of balkon. En ze staan onder de groeilamp om genoeg uren licht te vangen en ik wil ze laten overwinteren. Dit jaar was trouwens toch een oefen rondje. Ik weet niet eens of het paprika of peper is maar ik had ook niet verwacht dat ik überhaupt iets kon laten groeien🙈Volgend jaar ga ik op tijd beginnen en labelen🤣😂
 14. Nou ik heb het net gedaan. Voor het eerst😭😭😭
 15. Ik kan geen beestjes signaleren ook geen web. Maar dat iets de bladeren op eet is zeker. Voordat ik het verkeerde product koop. Kan iemand mij vertellen wat dit is. Bonenplant staat binnen achter een raam.
×
×
 • Create New...