Jump to content

jdw

Members
 • Posts

  173
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  nl
 1. jdw

  Veel foto's

  Je hagedis is de kleine watersalamander, ze zitten vaak onder stenen of in de grond. Ze veranderen van uiterlijk als ze in het water zijn, zie google. Mooie foto's trouwens.
 2. Heb precies dezelfde soort gele courgette en die ziet er qua bladkleur ook eender uit als op de foto. Een beetje gelig dus, in tegenstelling tot zijn groene broer. Verleden jaar had ik deze al en geeft prima oogst dus maak je geen zorgen.
 3. Waarschijnlijk heb je last van de larven van een of andere kever, google maar eens op engerling, emelt of ritnaald en huiver......
 4. Tja die handen, dat wordt steeds erger naar mate het seizoen vordert.... Maar je tuin ziet er netjes uit, wat voor aardappels heb je gepoot?
 5. Hé psssssst, kennen jullie me nog.... zo zag ik er vorig jaar uit als babyplantje Asperge Violette: En nu, jaar 2, al een beetje als een echte paarse asperge! Het schijnt dat je ze pas in het derde jaar mag oogsten, maar ik denk dat ik er stiekem een paar ga proberen De pepers en paprika's gaan goed, dankzij alle tips hier. Begin februari gezaaid en onder een tl lampje met timer gezet. Nu moeten ze het maar eventjes redden in de vensterbank tot ze naar de kas mogen...
 6. Heb pastinaak, little gem, komkommerkruid, suikermaīs en gele courgette voor je. Ruilen tegen broccoli, kattenkruid en/of stokroos zou leuk zijn. Doe maar een pbtje als je iets wilt ruilen.
 7. Hej Bouwvrouwe, Kan er niet bij zijn op 2 mei wegens nachtdienst, maar heb wel zaden over en zeer waarschijnlijk ook diverse soorten tomatenplanten dus als je ze een lift richting Zelhem wilt geven voor de liefhebber...
 8. jdw

  Vriezen in serre/kas

  Ja size does matter mijn kas is maar 7m2 dus de temperatuurschommeling is extremer.
 9. jdw

  Vriezen in serre/kas

  De thermometer in mijn kas geeft toch echt temperaturen onder nul aan dicht bij de grond, terwijl het er overdag makkelijk 30 graden is. Heb er ook zaailingen en wat overwinteraars staan. Kwetsbare plantjes dek ik 's nachts af met vliesdoek als er nachtvorst wordt voorspeld.
 10. Nee maar de postbode biedt vast uitkomst Pb me even voor je adres dan stuur ik wat zaadjes jouw kant op. Misschien heb jij wat leuks te ruil voor mij?
 11. Heb wel een paar zaadjes komkommerkruid voor je, doe maar pbtje met je adres
 12. Ben op zoek naar zaadjes van de koolsoort Petit Posy. Wie kan er een paar missen? Uiteraard tegen portokosten of misschien ruilen tegen wat anders
×
×
 • Create New...