Jump to content

jojet

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Mijdrecht
 1. 30 Liter potgrond zet je toch ergens neer en daar blijft het dan staan. Daar ga je toch niet mee aan de wandel. Ik zie het nut van dat handvat niet zo, tenzij je het gebruikt op planten aan op te binden. Misschien heeft het hadvat geen draag functie maar het geeft wel een mooi smoeltje aan het geheel
 2. ehhh...eeuwig moes dood gegaan..is eeuwig niet geheel eeuwig Ben wel nieuwsgierig geworden, maar een even googlen edit: had ik dus echt nog nooit van gehoord! Interessante kooplant!! Vandaag weer wat geleerd
 3. Da's zeker !! Enerzijds wel geweldig!! Nog nooit een das in het echt gezien. Maar je nuttige wormpjes opeten en de boel omwoelen is weer minder. Hopelijk trekt hij/zij snel weer weg
 4. Voor gevorderde moestuinders is het vat te doen, maar is deze actie voor beginners niet nog iets te vroeg in het jaar? Is er nu nog redelijk weinig licht(sprietige kiemen) en over een week of acht, als de planten naar buiten te gaan, is het net half april. Kans op nachtvorst is nog niet weg. Voor leken zijn er veel valkuilen lijkt mij. Is AH niet de winkel waar ik mijn boodschappen haal, deze actie gaat mij sowieso voorbij.
 5. Vandaag wat peterselie en tijm gezaaid (vensterbank). Ben benieuwd. Heb helemaal geen ervaring met kruiden, en zaaien in het algemeen. Het ontkiemen en groeien is eigenlijk een wonder van Moeder Natuur, daar ga is sowieso van genieten!! Op het zakje van de tijm staat dat het door zijn sterke geur koolwitjes/rupsen weghoudt. Is het verstandig om straks in de buurt van mijn radijsjes enkele plantjes te zetten, op mijn balkonnetje? Fijne (zonnige) dag vandaag!!
 6. jojet

  tunnel

  Ziet er goed uit!!
 7. Door de terpentine dringt de olie verder het hout in. Stond ik voor hetzelfde dilemma. Heb gekozen om het onverdund te gebruiken. Heb het idee dat het nu niet het hout in drong, daar waar ik het eigenlijk wel wilde hebben. Mag ik nu waarschijnlijk eerder een nieuwe bak gaan knutselen Had ik eigenlijk eerder het hout moeten behandelen. Een goede les voor de volgende keer.
 8. Heerlijk om het hele jaar zo te kunnen tuinieren Nog even en "we" kunnen naar buiten!
 9. jojet

  Nieuwe hobby?

  Het is niet alleen pallethout, maar zijn ook restanten van schroten (ondertussen behandeld met lijnzaadolie). Bakkie is klaar. Ruimte voor een stoel is er nooit geweest (te klein) Nog even wachten, bakkie naar buiten, grond erin....kan niet wachten op de lente Zaadjes vandaag besteld.
 10. Ook al ben ik net op het forum, dergelijke berichten stemmen me droevig. Recent zat ik in een soortgelijke situatie en weet wat familie en vrienden nu meemaken. Mijn oprechte deelneming en sterktewens voor haar familie en vrienden.
 11. jojet

  Re-use & recycle

  Goeie tip, dank je. Het speelveld voor mijn huis was getorpedeerd door twaalf van grote pijlen. Hebben is hebben Met een beetje geluk krijg mijn vriendin een huis met een geweldige grote tuin op het zuiden. 3015 begint al spannend, maar vier geïnteresseerden voor haar !!
 12. Jakkes, erg naïef nooit bij stil gestaan dat het gewoon uit de natuur gewonnen wordt. Plaatst mijn groene voornemens wel in een ander daglicht. Laat ik me er niet door tegen houden, omdat ik ter compensatie meer hergebruik artikelen wil gaan gebruiken. Voor later toch mijn ogen open houden voor alternatieven.
 13. jojet

  voorstellen

  Goede morgen Elise, Wens je veel ontkiemend geluk en een geweldige oogst! Zowel letterlijk als figuurlijk Moest wel even opzoeken wat guerrilla gardening is. Helemaal leuk!!
 14. Eigenlijk ben ik, tegen beter weten in, ook wel benieuwd. Na de jaarwisseling een paar daagjes Winterberg (als het goed is ligt er wel wat sneeuw op de pistes) wil ik al aan de slag, sta nu al te trappelen om de eerste zaadjes te zaaien. Het worden twee zware maanden
 15. Geweldig die hulp!! (zeg ik enigszins jaloers) Afgezien van de grond heb je het mooi getroffen met je moestuin locatie. Goed bezig

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...