Jump to content

0xygen

Members
 • Posts

  639
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 0xygen

 1. @Jorieke123 Heb die ook gekweekt, wel oppassen dat ze allemaal in leven blijven. Als ze niet blijven leven gaan ze stinken naar kaas en heel erg stinken.
 2. Inderdaad wel minder water toevoegen dan, zodat je percentages vocht gelijk blijven.
 3. @weknowhelder verhaal. Op zich kan die hoger groeien voor nu, even kijken hoe dit zich ontwikkeld. Wanneer die te groot wordt dan maar een oplossing zoeken en in de toekomst een betere plant/boom uitzoeken.
 4. Hoe houd je hem dan korter in tuin waar je beperkte hoogte kan hebben of is een abrikoos een boom die gewoon door moet groeien en je enig eoptie is wachten totdat deze de maximale hoogte heeft bereikt?
 5. @Patrijshoe ver snoei je de takken terug?
 6. Ik heb een abrikoos die dit jaar groot is geworden. Ik lees dat de abrikoos niet gesnoeid hoeft te worden of zo weinig mogelijk. Is het mogelijk om deze te toppen zodat de boom wat meer handelbaar is.
 7. 0xygen

  Varkens

  IBC= Intensive Biggen Care?
 8. https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B004QCK1WU/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new 100 euro, normaal 250
 9. Dat is waar, maar veel mensen vinden bepaalde smaken niet lekker. Het zal dan ook niet geheel subjectief zijn. Sommige smaken zijn nu eenmaal lekkerder .
 10. In dit topic kwam al eerder naar voren dat de smaak niet top zou zijn van rosetta
 11. wat nu als je een paar latten hebt waarop je gaas monteert en dat als dak gebruikt ? Als je dan nog werkt met scharnieren dan kan je het "dak" als het waren er af halen als je erbij moet.
 12. Mijn framboos(geel/wit) is niet aangeslagen, maar ik heb deze gewoon bij het lokale tuincentrum. De prijs was volgens mij 8 euro ofzo. Dus je bespaart =- 5 euro indien iemand nog een stekje heeft liggen, maar dan moet je wel langer wachten ^^.
 13. interessant topic, leuke toevoegingen in een tuin
 14. 0xygen

  Wilde tomaat

  Hallo Iedereen, Naar mijn weten heb ik dit jaar en vorige jaar geen tomaten geplant, maar tot mijn verbazing zit er nu een tomaten plant bij de perenboom in de speciekuip. Ik heb wel twee jaar geleden een paar tomaten planten gehad, maar die stonden in de volle grond. Mijn vraag is of deze tomaten gewoon te eten zijn
 15. Inderdaad om te smelten, lekker uitgebakken bacon
 16. 0xygen

  How to varken

  liefde gaat door de maag blijkbaar.
 17. 0xygen

  How to varken

  Die varkens hebben ook geen privacy bij jou .
 18. Ik heb er maar max 10 ofzo d . Dit is het eerste jaar dat ik ze heb, kan meteen oogsten. Ik zal dus beetje moeten gokken wanneer ze goed zijn.
 19. Dan zal ik er voorlopig afblijven
 20. Ik kan wel een foto maken, maar volgens mij zijn ze echt zo donker blauw. Ik heb ze in zure grond staan, in tuinturf. Verder geef ik ze geen water, het heeft de afgelopen dagen genoeg geregend.
 21. Hallo mensen, Ik heb hier een paar blauwe bes planten staan en op een zit een paar bessen. Nu zijn ze van licht blauw naar donkerblauw gegaan en ze zijn zacht geworden. Als ik ze echter proef dan zijn ze zurig, tot wanneer moet je geduld hebben om ze te plukken? Met vriendelijke groet, 0xygen.
 22. Haha, ik maakte maar een grapje. Ik heb echt de ballen verstand van eenden/zwanen
×
×
 • Create New...