Jump to content

Adrielle

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Hoorn
 • Hobbies
  Fotografie, tuinieren
 • OCCUPATION
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is ons eerste jaar knoflook kweken, en volgens mij is het fout gegaan...bij ons is de steel lang niet zo dik als de fotos die hier voorbij komen en op het moment liggen ze op hun zij, maar zijn nog wel mooi groen...kan dit kwaad?
 2. Nee hoor, een paar weken zie je al weer takjes opkomen. Zover ik op google kon vinden zat het niet in de grond, en de takken die hier opkomen lijken nog gezond...het is het proberen waard, lijkt me, voor dat je de hele plant weggooit. Maar dat kan mijn naïviteit zijn. Success!
 3. Ooit eens gelezen dat het planten van Salie in de moestuin helpt om muizen weg te houden. Weet niet of her werkt maar het proberen waard?
 4. Heb ik een paar weken terug ook gehad, en na wat ge-google kwam er uit dat het roest wat. Tot de grond af knippen en zorgen voor een goede ondergrond/afwatering, dan moet de plant weer normaal opkomen
 5. Vanaf morgen, 22 maart, verschillende fruit struiken 2 voor €6 bij Deen
 6. Een kleine update: we hebben de pallet weggehaald, bleek verrot te zijn. De aardbeien staan nu in lange schutting bakken die ik op dit forum wel eens voorbij heb zien komen. Nu hopen dat ze de nachtvorst goed door komen en dan kijken of er meer fruit is dat leuk is om te kweken!
 7. Deze week bij Praxis o.a. Ostara's en verschillende fruitstruiken, olijfboompjes en citrusbomen voor een goeie prijs
 8. Hoi allemaal! Ik ben nieuw op dit forum maar beloof dat ik al een paar weken zelf gezocht heb naar het antwoord (en al veel van jullie geleerd!). De antwoorden waren vaak tegenstrijdig dus ik wil het toch hier proberen. Dit is mijn 2e tuin jaar, opgezet als afleiding en routine om om te gaan met wat persoonlijke problemen. Ik wil heel graag aardbeien, maar kunnen deze nou wel of niet in een pallet? En moeten ze in de volle zon of niet? En wat is de beste mix voor grond om ze in te planten? En dan nog een vraag, wat is de minimale pot grootte nodig voor fruitboompjes? (Framboos en kersen) Alvast bedankt!
 9. Adrielle

  Het roer om

  Leuke tip: binnenkort geeft de intratuin bij iedere €15 een gratis boom weg. Mischien een start?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...