Jump to content

Joycee Moes

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Joycee Moes

 1. Tja, zo kon er meer in En een paar hartjes gehaakt aan de plantenlabels bij de Lavendel
 2. Wat zitten er prachtige foto's tussen. Ik vind die met de kruiden heel erg mooi! En succes met je examen!
 3. Joycee Moes

  Bloeiende courgette

  Ik vind het er erg goed uit zien hoor, leuk!
 4. Geweldig tafeltje trouwens! Heb ik daar daarstraks overheen gekeken? Ik heb mijn bosaardbeien deze week ontvangen, ook witte, had ze besteld bij Bastin maar ik denk dat je zaadjes zoekt?
 5. Wat is het mooi geworden! Zo vol en groen! Jammer van de aardbeitjes, ik heb er nog niet zoveel verstand van maar is bosaardbeitjes misschien een optie?
 6. Ziet er leuk uit! Vind je nijntjes ook heel leuk En van je fouten leer je he!
 7. Radijs en een paar blaadjes sla Erg pittig! Door sla in plakjes gesneden lekker maar om zo uit het vuistje te eten vonden we ze wel wat te scherp. De rabarber die het zo goed doet En door een tip hier de grond bij de sugersnaps aangevuld en eindelijk de bamboestengels gekocht en er bij in gezet. De suikermais, ben heel benieuwd hier naar, vind het er nu al erg schattig uit zien
 8. Inderdaad heel erg mooi en gelukkig dus geen vijand
 9. Oh frustrerend die slakkenverhalen, balen hoor
 10. Die ene aardbei ziet er inderdaad al goed uit, leuk!
 11. Leuk! Eerste oogst Wij hadden deze week ook de eerste oogst, ook radijsjes, een keer met sla en een keer los, zo uit het vuistje vond ik ze wel heel erg pittig!
 12. Joycee Moes

  Nieuwe foto's

  Ziet er goed uit zeg, leuk!
 13. Ziet er gezellig uit, leuk! En geniet van de komkommer
 14. Dank je Toto Ik heb wat zitten rekenen maar er kunnen nog net 2 kruiden links naast. Daarnaast komt tegen de muur aan een grote bak met Framboos. Helaas moet ik op beiden best lang wachten maar ja dat wist ik van te voren.
 15. Het groeit allemaal mooi! Jammer van die sla hoor, slakken?
 16. Ik zag op onderstaande website deze bloemenpers, lijkt me een beetje vergelijkbaar met een boek. http://www.tuinadvies.nl/tuinwinkel/product/110
 17. Klein maar fijn, ben er heel blij mee, ben nog aan het kijken of ik het heel iets kan uitbreiden maar dat zal krap worden. Recht is het niet, er staan andere kruiden in dan ik op papier had staan (misschien verander ik het nog) maar ik vind het wel heel leuk! Had hier al mooie plaatjes van gezien op deze site. Hier is tie En lekkere kamille thee gedronken uit eigen tuin En een nieuw goedkoop stellingkastje van Ikea, nog wat meer ruimte in de hoogte gecreƫerd
 18. Ik vroeg me af of het mogelijk is om kruiden tussen een boek te drogen? Heb hier niet echt een geschikte plek om het op te hangen namelijk. Ben benieuwd of er iemand is die het zo doet
 19. Ziet er goed uit! Ik vroeg me af hoe groot jouw pot is voor de framboos. Ik heb ook een framboos besteld (Fallgold) en ga hem ook in een grote bak doen. Leuk om te horen dat je ook met een framboos in pot een goede oogst kan hebben.
 20. Ik vind het er erg mooi uit zien! Tja die slakken , vreselijk
 21. Oh jee zeg, ik mag echt niet klagen. Wat een aantallen. Ik zou helemaal gek worden. Ik heb ze vandaag van de deksel van de groene container gehaald en in het bos gezet. Vandaag knoflookwater op de radijsjes gestrooid. Ben benieuwd.
 22. Grappig die test wel weer jammer dat het niet werkt. Ik had gisteren vaseline om mijn bak gesmeerd, 's avonds zag ik er al werk 1 net over de rand klimmen. Dat werkt dus ook niet, tenzij deze slak een echte daredevil was. Zelf maak ik ze overigens niet dood, ik ben misschien een softie, kan het gewoon niet. Heb het geluk dat er vlak bij ons een bos is en daar zet ik ze neer. Voor nu zitten ze in de groene container. Ik overigens niks te klagen, als ik die aantallen hier hoor dan schrik ik ervan.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...