Jump to content

boomknuffelaar

Members
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by boomknuffelaar

 1. Hoi, Ik wil graag bloemenzaadjes zaaien van meerjarige bloemen. Hoe doen jullie dit? Ik dacht eraan om de zaadjes in een emmer met zand/aarde te mengen en in de tuin te laten staan. En rond februari dit rond te strooien in de tuin. Dit omdat ik bang ben dat vogels anders de zaadjes opeten. Iemand andere suggesties? Koelkast misschien?
 2. Hoi Ik wil graag een laagblijvende Morus Nigra in mijn achtertuin. Is er iemand met een aanrader qua leverancier? Directplant misschien? Dus gewoon een klein boompje of een struik. Max zo rond de 3 meter. Ik ga het in een grote pot doen.
 3. Dank voor je reactie Weknow. Heb je een idee wat er met de druivelaar hierondrr aan de hand is?
 4. Ik zie opeens dit jaar zulke bladeren. Heb wel wat koemestkorrels gegeven. Kan het daaraan liggen?
 5. Waar kan ik een boompje of een stek hiervan vinden?
 6. Hallo allen Ik heb deze tulpenbollen in een vochtige ruimte bewaard waardoor ze nu beschimmeld zijn. Kan ik deze nog planten?
 7. Maar kunnen luizen zo een hele tak vochtig maken? Zie foto, middelste tak
 8. Hoi Bit, is het zoetig? Er komen namelijk veel bijen op af. En denk je dat deze vochtige tak te maken heeft met de bladluis??
 9. Begin eens met een paar tegels eruit te halen voor meer doorlaatbaarheid van water en warmte.
 10. Is de Mirabelle Nancy een goede kruisbestuiver voor de Opal? Misschien andere tips? Edit: ik weet dat Opal een goede zelfbestuiver is. Ik heb liever een goede andere kruisbestuiver erbij. Het liefst ent ik er één op de Opal.
 11. Dank voor de tips. Heb inmiddels 3 stuks van 144 gaats innen vooe 16eur incl verz via Seedo. @TomP Dank. Misschien dat iemand anders nog interesse heeft?
 12. Stel: Elstar en Granny smith bestuiven elkaar. Je wil géén twee bomen maar één. Kan je dan dmv enten Elstar takje op een Granny Smith boom zorgen voor kruisbestuiving?
 13. Is er een webshop met redelijk prijzen voor zaaitrays? Of zijn ze allemaal zo duur?
 14. Heeft iemand stek van deze mooi klimrozen voor mij? Ik woon in Zaandam.
 15. Nou vraag ik mij af of je voor oregano ook meerdere zaadjes nodig hebt. Of krijg je van 1 zaad 1 grote plant?
 16. Ik heb begrepen dat de basilicumplantjes in de winkel uit meerdere zaden komen... Is dat echt zo? Zo ja, bij welke andere kruiden is ditzelfde het geval? Citroenmelisse? Lavendel? Oregano?
 17. Bedankt voor jullie reacties Bit en Valerieplantje. Het gaat om een grasveldje. Welke bloemsoort achten jullie meest kansvol?
×
×
 • Create New...