Jump to content

thea

† 4 januari 2015
 • Posts

  4,194
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by thea

 1. Sorry ik vind 16 are weinig grond voor dwerg geiten. Onze buren hebben dwerg geiten en die bleren regelmatig Kippen en eenden (misschien loopeenden die eten slakken) wel geschikt. Wij hebben zelf 34 are vandaar ik zo reageer.
 2. Heb geen aandelen,maar wou het even naar boven halen. Omdat er vorig jaar veel mensen/topit was over olijfolie. Deze is zeer lekker.
 3. Hier waar onze gemeente zijn groen afval brengt. Kan je compost/grond gemengt kopen 10,00 percup teelaarde. Gaarkeuken. Misschien doen dat meer gemeentes?
 4. Dag Er is al een topit -potgrond alternatief. zie
 5. Vraag 1 tomaten 'als je de gaat verpoten moeten ze dieper in de grond .dan maak de steel ook wortelen. Liefst 10 x verpoten dan niet 1 x Voor zaaien gebruik ik oude aarde met scherp zand. Potgrond zit voeding in ,en hebben ze pas nodig met verpoten. suc6
 6. thea

  Welk merk zaad

  zie; zaden/planten webshops binnen/buitenland Welkom
 7. Ben benieuwd hou van verrassingen. Zal morgen zaad van de bomen halen. Wie wil?
 8. Onze nicht woont in zuid Spanje. Ze heeft eigen olijfbomen en eigen olijfolie. Biologie Zij laat het persen bij haar in de beurt. febr komen ze naar Nederland als er mensen zijn die een fles(5 liter) 1 persing wilt kopen? Dat kan 5 liter voor 33,00 euro. Kan gehaald worden Antwerpen waar haar zoon woont of Winterswijk waar haar moeder woont. Graag een pb dan krijg je haar mail adres.
 9. 8 jaar zelf gezaaid. Zaden zitten nog aan de boom. Intresse? Volgens mij bloeien ze geel/wit.
 10. Volgens @Bit hebben we boom Paulownia. Er zit nu zaden in de boom. Misschien is stekken ook mogelijk? Kunnen we maken ,geef even een seintje
 11. Zo termometer kost geen drol/7,95
 12. aardbeien afgedekt. 4 kleinen en 3 grote spitskolen er uit gehaald. Nog 3 mammoet preien eruit voor vanavond 1 in de tuin laten staan voor zaad en een in een pot in de kas voor zaad.
 13. Ik heb begin dit jaar aardbeien zaad gezaaid. Ze komen traag op.Heb het zo gedaan. In een bato bak met grond en daarop van ation zaaigrond. Deze nat gehouden met een velletje plastix(doorschijnend bloemenwinkel plastix/waar ze bloemboeketten inpakken. Deze velletje los er op kan het vocht aan de zij kant weg. zodra de plantjes 2 cm hoog waren met kleine stokjes een verhoging gemaakt van 5 cm. En dat beviel me goed.
 14. Janneke Vos is 10 jaar geleden verhuist naar Roemenie. Ze was journaliste voor Radio Noord. Ze is daar op verschillende manieren bezig ,zichzelf en haar man te onderhouden.Met haar paarden en haar B&B en camping. Het is een toffe vrouw als je met haar contact zoek denk ik wel dat ze jullie wilt helpen. http://www.jannekevos.nl
 15. Heb je het in de vrieze gedaan? Dat kan heel goed. Heb net weer verse kaas gemaakt met appelazijn/moer. Mooi stevig kaas En ook op olie gezet.
×
×
 • Create New...