Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Hoi, ik ben Dohave


Dohave

Recommended Posts

  • 2 months later...

image80651425678820.jpgimage96001425678821.jpg

 

Hoi allen, even een update. Net thuis vanuit het werk werd ik gebeld door Jan van de EAV Apeldoorn: ik heb een volkstuintje voor je 105 m2. Is het iets voor jou?

Joepie! Natuurlijk is het iets voor mij! Meteen gaan kijken: langwerpig stukje grond, 360 graden zon. Mooie koude kas, grote waterton, gereedschapskast, compostbak, tegels.... Voormalige bezitters hebben het tegen een mooie prijs aan mij verkocht. Wat bessenstruiken en de artisjok laten ze staan.

Ik weet niet of de foto's goed komen, staan op hun kant zie ik - genomen met de Telefoon wellicht daardoor, maar: foto 1 isvoorstukje vanaf het tuinhek, foto 2 de kas, en er zit nog een aardig stukje achter de kas. Genoeg voor deze vrouw. Oww, en morgen begint de eerste les van de moestuincursus... Hoe alles op zijn plaats kan vallen....

Link to comment
Share on other sites

Er staat al een aalbers, kruisbes en witte of zwarte bes. Van de kinderen heb ik gisteren 4 soorten framboos gekregen en 12 aardbeiplantjes. De witte druif uit mijn eigen tuin krijgt een plaatsje in de kas. De waterbak zit in een metalenkooi, die ga ik denk ik volhangen met kruidenpotjes.

Sla, spinazie, tomaten, spruiten, sperziebonen, aubergines, pompoenen en ik vraag me af of watermeloen zal lukken. Oja, wat aardappeltjes natuurlijk.

Lathyrus, zonnebloemen, stokrozen, asters... En ik heb nog veel meer zakjes zaad liggen, sommigen zijn echt dik over de datum. Die ga ik gewoon uitproberen! Zin in!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...