Geplaatst: 26 oktober 201312 j De hertshoornwegbree is nu lekker om te eten. Ik zelf eet de binnenste blaadjes 7-20 cm groot. Lekker als snack in de tuin of door de sla. Vroeger in het jaar is hij niet lekker. Ik heb hem nu in alle jaargetijden eens geproefd. Groetjes, Birgit (Soil Food Web Consultant) Meer weten over het microscopische bodemleven? https://rijkebodem.eu
Geplaatst: 26 oktober 201312 j Hier ook vorige week geprobeerd nog 1x. Ik wist dat overigens niet dat ie nu lekkerder zou zijn dan in het voorjaar ( leuk weetje ). Maar hij is er inmiddels al uit Ik vond het maar zo zo.
Geplaatst: 26 oktober 201312 j Bij mij in tuin en keuken sinds dit voorjaar niet meer weg te slaan. Pluk er dagelijks van en lekkerst vind ik het op een geroosterd broodje met kaas. Maar door salade en bladstamppotjes ook lekker. Had gedacht dat hij tijdens de bloei minder lekker zou zijn, maar niet waar. Jonge frisgroene blaadjes zijn het lekkerst. Smaak iets zout, iets kruidig bitter.
Geplaatst: 26 oktober 201312 j Auteur Zo te horen vindt iedereen hem anders... Zou in mijn geval ook met aanbod water te maken kunnen hebben. Op die plek heb ik geen water gegeven... Groetjes, Birgit (Soil Food Web Consultant) Meer weten over het microscopische bodemleven? https://rijkebodem.eu
Geplaatst: 28 oktober 201312 j Interessante plant! Heb je hem spontaan in de tuin gekregen of is het gezaaid, Kruidje? Marijke. Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.
Geplaatst: 28 oktober 201312 j Auteur Geruild op de moestuinforumdag 2 jaar geleden... Heeft zich ondertussen volop uitgezaaid en ik heb ook al zaailingen doorgegeven. Groetjes, Birgit (Soil Food Web Consultant) Meer weten over het microscopische bodemleven? https://rijkebodem.eu
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.