Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Zelf bounty maken


prettig gestoord

Recommended Posts

Ik ben even flink aan het proberen geslagen en eindelijk een recept gevonden dat bijna identiek smaakt als bounty!

 

Dus voor de liefhebbers....

 

350 gr gemalen kokos

130 gram poedersuiker

Blikje friesche vlag gecondenseerde melk 379gr

 

Alles goed mengen, zal echt stevig roeren zijn, dat op een stuk bakpapier op een plank uitsmeren of zelfs aandrukken tot de gewenste dikte. Dit vervolgens minimaal 25 min de vriezer in om op te stijven.

Nu kan je het in de gewenste vorm en grote snijden. Dit gaat trouwens heel makkelijk met een pizzasnijder! De stukjes voor een uur echt door en door laten bevriezen.

 

400gr goede smelt chocolade naar keuze smelten en daar de bevroren kokosvulling doorheen halen.

Weer terug de vriezer in zijn ze ongeveer 6 weken houdbaar, en of als ijsjes eten of even geduld uitoefenen en in de koelkast ontdooien een 45 min voor gebruik. ( of zoals mijn jongens in de mond..was eigenlijk veel beter aldus de heren)

Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...