Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Veldsla of onkruid?


jootje

Recommended Posts

Hoi,

Hoop dat iemand mij wijzer kan maken. Ik heb een poosje terug 2 rijtjes veldsla gezaaid. Nu komt er van alles op en ik heb werkelijk geen idee of dit de veldsla is. Lijkt redelijk op een rijtje te zitten, maar lang niet alles, anders had ik het daaraan moeten zien. Kan het ook door water geven enzo verspreiden? Nou, hoop dat jullie me aan de hand van de foto kunnen zeggen of dit de sla is, of dat ik het onkruid heb laten staan en de veldsla heb weggehaald! ) Groetjes! 2dqov9f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Onee...lang niet alle wortels zijn dood/weg/kapot....er zit zoveel onkruid, ik zit voortdurend op mijn knietjes onkruid te trekken. Voordat ik ook maar wat zaaide heb ik wel een keer of 10 gespit, hele plakken wortels weggehaald, maar er blijft veel komen, ook veel gras, en heel veel van dat donkergroene wat je op de foto ziet. Dan heb ik het nog niet over paardebloemen, en vele andere soorten onkruid. Maar ik blijf het weghalen, en op een dag zal het minder worden! Toch.......? )

Link to comment
Share on other sites

Hoelang precies weet ik niet, ik woon hier pas een maand of 8, maar daarvoor kwamen de mensen die hier woonden, maar 1 dag in de week in dit huis om te klussen, aan de tuin deden ze niks, behalve dat alles wat er stond gewoon doorgroeide, ook het onkruid dus.

Een konijn heb ik trouwens niet , maar wel zo`n distelsteker gekocht en daarmee lukt het aardig om de paardebloemen met wortel en al te verwijderen in plaats van alleen de bovenste blaadjes weg te trekken.

 

Ik ga zo inderdaad maar eens het stukje waar straks nog een en ander moet komen afgdekken....es kijken wat dat doet. bedankt weer!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...