Joyce12 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Hallo, Gister de eerste tomaat geoogst. Het vruchtvlees was nogal melig. Hoe kan dit? Vorig jaar deed dit probleem zich bij elke roma tomaat voor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bit Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Is toch wel vaker typerend voor Roma-soortjes. Hóeft niet, maar wanneer wel, toch wat meer bij de roma's dacht ik ?Aan de andere kant, iets minder sappig, maar ook vaak juist heel compact van smaak, als ze maar niet opgejaagd worden. Ik ben er fan van hoor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geedee Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 De roma tomaten worden vaak gebruikt om sauzen te maken; je hebt snel een stevige tomatensaus omdat er niet zoveel water hoeft te verdampen. Wil je graag een gewone sappige sla-tomaat dan is Moneymaker een altijd geslaagde en veilige keuze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 of gewoon overrijp misschien? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.