Geplaatst: 2 mei 201114 j Heeft iemand al eens geprobeerd om rucola in te vriezen en zo ja, hoe beviel dat?Het komt op het moment als sla echt mijn oren uit maar gestoofd heb ik het nog nooit gegeten.Zelfde vraag eigenlijk voor pluksla.
Geplaatst: 5 mei 201114 j Auteur Niemand?????Het groeit echt de pan uit en ivm nitraat/nitriet mag je er maar zo weinig van.Ik vind het zo zonde om weg te gooien
Geplaatst: 5 mei 201114 j Ik heb er geen ervaring mee, onze sla kan met groeien ons niet bijhouden met eten . Sla stamppot kan toch ook ( zelf nog nooit op ), lijkt me wel dat je het uit de diepvries in de stamp nog kan verwerken. Maar nogmaals nog niet geprobeerd.
Geplaatst: 5 mei 201114 j Auteur Ik heb er geen ervaring mee, onze sla kan met groeien ons niet bijhouden met eten . Sla stamppot kan toch ook ( zelf nog nooit op ), lijkt me wel dat je het uit de diepvries in de stamp nog kan verwerken. Maar nogmaals nog niet geprobeerd. Ik ben maar alleen en dan is het gauw teveel helaas
Geplaatst: 5 mei 201114 j Google eens voor recepten die heel anders zijn dan je tot nu toe hebt gemaakt met sla (rucola).Je kan ook bij sommige sites zoals AH rucola of sla intikken bij de afdeling recepten en dan kan je zien wat je er nog meer mee kunt doen.Wel lastig dat je alleen bent om t op te maken. Kan je niet iemand anders er mee blij maken? Familie, vrienden, buren. Of vraag eens iemand te eten. Good things come in small packages
Geplaatst: 5 mei 201114 j Is het niet zoals met spinazie dat je restjes nitraatrijke groenten nooit opnieuw op mag warmen?
Geplaatst: 6 mei 201114 j Auteur Is het niet zoals met spinazie dat je restjes nitraatrijke groenten nooit opnieuw op mag warmen? Volgens de nieuwste inzichten is dat alweer achterhaald dacht ik.Ik ga in ieder geval dit weekend proberen rucola te koken, net als spinazie en snijbiet.'k Zie niet in waarom dat niet zou kunnen?
Geplaatst: 6 mei 201114 j Is inderdaad achterhaald, kun je gewoon opwarmen. Ik vind een stamppotje met rucola en doperwtjes in een puree met mosterd en yoghurt wel erg lekker, paar spekkies erbij, jummie! Even a broken clock is right twice a day
Geplaatst: 8 mei 201114 j Eigenlijk zou je gewoon een kleiner stukje rucula moeten nemen en steeds kaalknippen. Het komt steeds terug en je hebt maar enkele maanden geen oogst. Als je het afdekt is dat nog korter. Maar goed dat is dan weer niet echt een antwoordt op de vraag.... Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com
Geplaatst: 15 mei 201114 j Pesto... hmmm... de moeite om het eens te proberen.... thnx! http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Geplaatst: 15 mei 201114 j Dat is zooooooo lekker! Zeker de moeite van het proberen waard.Zongedroogde tomaatjes, parmesan, knoflookje, pijnboompitjes, lekkere zachte olijfolie erdoor, beetje peper en zout.
Geplaatst: 5 juni 201114 j Of misschien heb je de mogelijkheid het met iemand te ruilen? Ik heb momenteel veel pluksla, maar geef ook steeds wat aan mijn kippen. Die vinden dat heerlijk. Misschien vinden je tuinvogels het wat? Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.