Roelie Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Even voor iedereen die de grote courgettes niet meer te eten vinden...Wij aten laatst van een courgette van 70 cm lang.Voor vier personen; Snij de c middendoor en daarna in de lengte. Verwijder de schil, die is op deze leeftijd onverteerbaar geworden.Haal de pitten er uit, je hebt nu vier "schuitjes".Kook deze vier schuitjes 5 minuten.Leg de c in een ingevette ovenschaal en vul deze met zongedroogde tomaatjes.Leg hier op wat plakjes katenspek en als dakje een mooi laagje geraspte parmezaan.30 minuten in de oven bij 220 graden en daarna....smullen maar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirk71 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Zelfde behandeling, maar marineren met look olijfolie bruschetta en grof zout en wat langer in de oven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.