Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Eieren koken


aalterse-willy

Aanbevolen berichten

Ben hier een half uurtje aan het zoeken geweest op het Forum maar niet gevonden wat ik wou weten.

Als ik me goed herinner heeft iemand ooit gezegd dat men Bitterzout (MgSO4) bij het kookwater moet doen om de eitjes beter te kunnen pellen na het koken.

Wie weet hier meer over?

De eitjes van de Bresse kippen zijn zeer moeilijk te pellen, bijna nooit een mooi ongeschonden eitje als resultaat.

Voor al de schone meiskes ne zoen, en voor de ventjes ne pol.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor te koken gebruiken we (eigen) eieren vanaf 2 weken oud. Pellen is zelden een probleem.

In mijn moestuin heers ik als een tiran.

Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.

Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.

De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...