Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Wat eten we vandaag? [uit eigen tuin]


RickT

Aanbevolen berichten

Nieuwe rubriek: Wat eten wij vandaag?

 

Uiteraard [zo veel mogelijk] uit eigen tuin.

 

Pasta met Spinazie, Boursin, Kip en pijnboompitten

 

ca. 250 gram verse gekookte pasta

1 kipfilet in blokjes

4 teen knoflook

4 el pijnboompitten, geroosterd in koekenpan

1 pond verse spinazie [volgens mij was het eerder een Kg]

flinke scheut kippebouillon

1 klein pakje boursin

 

Bereiding

 

Bak de kipfilet tot hij goudbruin is, voeg dan de knoflook toe met de spinazie, ff bakken tot spinazie zacht is. Voeg dan de pasta en boursin toe en een scheut bouillon om het makkelijker te mengen. Goed mengen en pijnboompitten toevoegen.

 

Op smaak brengen met peper en zout indien nodig. [En verser basilicum uit eigen kruidentuin]

 

Erg lekker gerecht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...