Posted May 13, 201114 yr Nieuwe rubriek: Wat eten wij vandaag? Uiteraard [zo veel mogelijk] uit eigen tuin. Pasta met Spinazie, Boursin, Kip en pijnboompitten ca. 250 gram verse gekookte pasta1 kipfilet in blokjes4 teen knoflook4 el pijnboompitten, geroosterd in koekenpan1 pond verse spinazie [volgens mij was het eerder een Kg]flinke scheut kippebouillon1 klein pakje boursin Bereiding Bak de kipfilet tot hij goudbruin is, voeg dan de knoflook toe met de spinazie, ff bakken tot spinazie zacht is. Voeg dan de pasta en boursin toe en een scheut bouillon om het makkelijker te mengen. Goed mengen en pijnboompitten toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout indien nodig. [En verser basilicum uit eigen kruidentuin] Erg lekker gerecht! Rick`s Steigerhouten Meubelen
May 13, 201114 yr Author K*T, zie net dat er al een soortgelijk topic is in recepten. Sorry wat-heb-je-net-gegeten-uit-eigen-tuin-t1021.html Rick`s Steigerhouten Meubelen
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.