Jump to content

Featured Replies

Posted

Nieuwe rubriek: Wat eten wij vandaag?

 

Uiteraard [zo veel mogelijk] uit eigen tuin.

 

Pasta met Spinazie, Boursin, Kip en pijnboompitten

 

ca. 250 gram verse gekookte pasta

1 kipfilet in blokjes

4 teen knoflook

4 el pijnboompitten, geroosterd in koekenpan

1 pond verse spinazie [volgens mij was het eerder een Kg]

flinke scheut kippebouillon

1 klein pakje boursin

 

Bereiding

 

Bak de kipfilet tot hij goudbruin is, voeg dan de knoflook toe met de spinazie, ff bakken tot spinazie zacht is. Voeg dan de pasta en boursin toe en een scheut bouillon om het makkelijker te mengen. Goed mengen en pijnboompitten toevoegen.

 

Op smaak brengen met peper en zout indien nodig. [En verser basilicum uit eigen kruidentuin]

 

Erg lekker gerecht!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...