Indy Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Op de zoekfunctie vind ik wel enige uitleg ,over hoe varkensvlees kan worden ingelegd. Op het www, krijg ikniet echt antwoordt, alleen over vlees wecken. En over nat pekelen. Maar wat ik bedoel,is het vlees met een combi van zout/suiker/kruiden insmeren, en dan drogen.Vlees inleggen: kan dat met al het vlees? Dus ook met wild, (haas, eend ?) Welke delen kan ik dan het beste gebruiken? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Je bedoelt meer een soort van 'Jerky' ? Of 'pekelvlees' ? Die 2 kan je met van alles maken, staat in mijn Vinexjager boekje Je zou wat in het Engels kunnen zoeken. In mijn boekje doen ze er zo makkelijk over dat er amper uitleg bij staat. Quote Veldvee-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Sjee,die heb ik ook,ik ga ff in mijn kast zoeken. Thanks! Ik zal eens op beef Jerkey zoeken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.