Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Huh... kiembonen giftig?


dennislp

Recommended Posts

Blancheer kiemen van bonen (doperwten, linzen, mungbonen, kikkererwten), dat maakt ze zachter van smaak. Daarbij komt dat men er nog niet over uit is of kiembonen niet licht giftig zijn. En ik loop liever geen risico.

 

Bustani.webs.com

 

Wie weet meer... of is het goed als je de onderkant afknipt waar t zaad restje aanzit.. of is t hele ding een beetje giftig?

K eet toch iets minder prettig die taugé nu denk ik

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ok, de taugé kan dus gewoon rauw? Ach, groot verbruik in taugé is 't hier niet.... zal wel niet direct dood vallen.

Dat dachten ze in duitsland ook!

Even a broken clock is right twice a day

Link to comment
Share on other sites

Dat zal wat worden.

Wie weet komen ze ons dan interviewen op de "moestuindag" bij Jorieke.

 

Jorieke, jij eet toch ook rauwe erwten zo van t land? Dacht dat je dat hier ergens op t forum getikt had.

Good things come in small packages

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...