Cees Tabak Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 (edited) Hai daar, iemand enig idee wat de vlekken op onderstaande foto veroorzaakt?Het vlees lijk er vooralsnog redelijk uit te zien. Edited September 16, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weknow Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Ziekte in selectie? (virus? schimmel?) Begin van rot? Verbranding? Structuurbeschadiging door druk? Ik denk in ieder geval dat je de aangetaste exemplaren het beste eerst opeet. (Als ze nog niet te lang geoogst zijn, eten we de schil normaal mee.....later wordt ze te dik en hard...schil beschermt vrucht binnenin tegen snel bederf, maar als de schil al is aangetast door iets, zullen ze waarschijnlijk niet goed bewaren....) Quote In mijn moestuin heers ik als een tiran.Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
willemGN Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Een slakje? Mogen ook graag zo beginnen met knagen. Quote [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.