Geplaatst: 9 september 20178 j Stukje brie past denk ik nog net in de auto 2 ook? Die vorige was iets te snel op
Geplaatst: 30 september 20178 j Auteur De meikaas kost hetzelfde, 2 euro, maar dan krijg je zo'n 270 gram kaas in een plastic bakje met deksel Ik maak hem een paar dagen voor de MTFD, dus je kunt meteen na thuiskomst gaan eten (en de rest van de week nog).Je eet er vrij dikke plakken van per keer, dus geloof me maar dat ie zo op is Voor de camembert hoop ik dat ze deze keer iets minder snel rijpen en dat ze nog heel even (een aantal dagen tot een week) bij jullie in de koelkast moeten liggen. Ik houd er ook zeker 1 zelf, dus ik kan je op de hoogte houden van wanneer je hem aan kunt snijden. Dat mag ook meteen hoor, maar dan is hij binnenin nog wat stug en niet mooi rijp. Maar verder wel al lekker Meikaas: Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 30 september 20178 j 1 x meikaas graag..kan ik ook eens kijken of ik dat lekker vind! We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 30 september 20178 j Auteur Oh ik maak hem dus met kruiden, een vleugje zoals op de foto. Hier zitten basilicum en tijm in, ik wil nog een wat betere Italiaanse mix maken. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 4 oktober 20178 j Auteur Ik heb de camembert verdeeld in 7 stukken, dus er zijn er nog wat te koop Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 9 oktober 20178 j Auteur In een aantal dagen tijd is er al een mooi wit donslaagje op de kaasjes gekomen Op de 7e lagen ze er nog zo bij: Nu zo: Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 11 oktober 20178 j Auteur Aan de camembert/brie-bestellers: nemen jullie een curver bakje o.i.d. mee om de kaas in te vervoeren? Voor de meikaas heb ik bakjes, ik kan alleen geen deksels meer vinden Maar daar verzin ik wel wat op, komt goed. In die meikaasbakjes past dan weer geen punt camembert Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 11 oktober 20178 j *schrijft nu bakje op haar mee te nemen lijstje * Euh hoe groot moet het bakje ongeveer zijn voor mijn kaasjes en die voor Niika? Dus 4?
Geplaatst: 11 oktober 20178 j Auteur Heb je Ikea bakken? De Pruta bijvoorbeeld? De grootste (platte) is dan goed. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 11 oktober 20178 j oohhh ik kan niet wachten ze zien er al lekker uit Jorieke! vraagje, hoe lang kan je ze eigenlijk bewaren?
Geplaatst: 11 oktober 20178 j Auteur Tja... ze zijn nog niet 100% rijp als je ze zondag/maandag krijgt, maar je zou er al wel 1 kunnen eten dan. De dagen/week daarna wordt ie zachter en zachter en sterker van smaak. Nog steeds houdbaar, maar je moet er wel van houden. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 12 oktober 20178 j Auteur Ik ga van de week nog een stuk vlees roken, en voor de liefhebber kan ik er dan een puntje camembert bij leggen. Er zijn er nog 3 te koop Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 12 oktober 20178 j Ik zou wel een kaasje willen, wat was de prijs ? Dan leg ik dat bij het geld voor het vlees. Had jij toevallig ook nog wat eieren ? Dan wil ik die ook wel kopen
Geplaatst: 12 oktober 20178 j Auteur Zo'n witschimmelpunt? En dan gerookt of normaal? die kosten 2 euro Er worden bijna geen eieren gelegd, dus die gaan naar eigen keuken Maar ik heb denk ik wel nog een doosje (6 stuks) eendeneieren. Angela wil er 1, maar ik verwacht nog wel een paar eieren deze week. Dus kan ik een 2e doosje vullen. laat het maar weten. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 13 oktober 20178 j Auteur Laatste kans voor gerookte witschimmelkaas! Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 17 oktober 20178 j Auteur Ik heb hier ook nog een puntje camembert, en ik heb net even gevoeld en denk dat hij al heel goed aan te snijden is hoor De kaas die ik op de lunchtafel had liggen was een week eerder gemaakt, en die was ook al mooi rijp (nog niet TE rijp, dus als je daar van houdt dan moet je nog even wachten ) Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 9 maart 20187 j Auteur Ik kan weer kaas maken, als daar interesse voor is. Ik maak sowieso wat voor de lunchtafel, al maak ik die een kleine week eerder omdat die die dag al goed rijp moet zijn en de punten die ik verkoop zijn dan liefst nog niet 100% rijp. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.