Jump to content

Plantaardige Kaas


Mikki

Recommended Posts

Ik ben gek op noten, ook omdat ze zo gezond zijn. Er zijn ook recepten nootvrij. Ik heb hier 300 gr amandelnoten voor gebruikt, een nacht of nog wat evt tot spruiting laten weken.

Ik heb nooit een standaard, ik ga op de smaak af.

Toevoegingen cocosolie, cocosmelk, himalayazout en acidophilus (3 biljoen) gedroogde ui en knoflook.

Mix alles tot een glad beslag.

In een kaasdoek 24 uur rusten evt nog eens 24 uur. Op smaak brengen met kruiden etc..dan in een vorm, nog een dag in de koeling en dan is het klaar.

Zijn idd wolken die afspiegelen, goed gezien Erny

Zijn trouwens veel receptenboeken in omloop en ook mooie youtube kanalen, met recepten voor plantaardige kazen ed

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...