marjoleinvdh Geplaatst: 27 mei 2019 Geplaatst: 27 mei 2019 ik heb van iemand hier china rose radijs zaadjes uit de zadendoos gehaald en vandaag de eerste oogst binnen gehaald.toen ik er eentje proefde schrok ik nogal! die zijn met toch een partijtje pittig! ik heb hem niet helemaal op kunnen eten zo scherp, en zonet ontdekte ik zelfs een blaar in mn mond. maar als ik op internet de beschrijving van china rose zoek dan is het een milde radijs.. dus hoe kan het dat die van mij zo scherp zijn? mogelijk was deze al aan het doorschieten, kan het daarvan komen? Quote
Patrijs Geplaatst: 27 mei 2019 Geplaatst: 27 mei 2019 Hoe langer de radijs groeit, hoe scherper die wordt. Staat de radijs kouder of droger dan duurt het langer en is de radijs scherper. Radijs uit de winkel wordt snel opgekweekt in de kas en is erg waterig. Ik had ook scherpe radijzen afgelopen periode door de kou icm de droogte. Quote De moestuin van Patrijs
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.