Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

ik heb van iemand hier china rose radijs zaadjes uit de zadendoos gehaald en vandaag de eerste oogst binnen gehaald.

toen ik er eentje proefde schrok ik nogal! die zijn met toch een partijtje pittig! ik heb hem niet helemaal op kunnen eten zo scherp, en zonet ontdekte ik zelfs een blaar in mn mond.

 

maar als ik op internet de beschrijving van china rose zoek dan is het een milde radijs.. dus hoe kan het dat die van mij zo scherp zijn? mogelijk was deze al aan het doorschieten, kan het daarvan komen?

Geplaatst:

Hoe langer de radijs groeit, hoe scherper die wordt.

Staat de radijs kouder of droger dan duurt het langer en is de radijs scherper.

Radijs uit de winkel wordt snel opgekweekt in de kas en is erg waterig.

 

Ik had ook scherpe radijzen afgelopen periode door de kou icm de droogte.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...