Jump to content

Agenda-planner


geedee

Recommended Posts

Bij action een weekplanner-agenda met veel ruimte per dag voor maar 1.69.

 

Die ga ik dus gebruiken om alles over de tuin in te zetten. Als er nu een antwoord komt over een bepaalde groente die je in febr. moet mesten met kalk of in mei alle eerste bloemetjes uithalen....dan schrijf ik dat bij die maand alvast op, straks ben ik dat weer vergeten en zoek me

 

Ook kan ik bijhouden wanneer ik, wat, en waar, gezaaid heb.

 

Voorin een overzichtje van mijn moestuin van 2012 en planning 2013 kan ik er op het einde ook in kwijt(i.v.m. wisselteelt).

 

Lijkt me reuze handig

Link to comment
Share on other sites

Daar heb ik meestal een gewone ringband voor. De plattegrond van mijn tuin en de gangbare maanstanden voor het komende jaar schrijf ik er bij. Veel schrijfwerk houd ik er niet aan over per jaar dus een overzicht van 10 jaar kan makkelijk bij elkaar bewaard worden.

Link to comment
Share on other sites

Zo'n ringband heb ik ook inderdaad. Daar heb ik alle (uitgeprinte) info van internet betreffende zaaien enz maar ook de recepten betreffende het gewas in zitten....

 

Maar zie soms door de bomen het bos niet meer. Met die agenda kan ik begin van de week kijken, wat kan ik zaaien en welke andere dingen moet ik nog doen. Je vind op internet ook overzichten : wat te doen in....(maand) maar daar staan dan een hoop dingen bij die ik helemaal niet in de tuin heb....en vaak ook niet die tips , die hier op het forum door eigen ervaring staan.

 

Of nieuwe ideetjes( de OK en de kerstaardappelen....van die laatste wil ik echt elk jaar een gewoonte van maken als het een succes blijkt te zijn )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...