Geplaatst: 23 november23 Nov Dank je @Jorieke123 ! Zeker die Belgische link. En die 150 gram van hierboven, dat wordt lastig dopen inderdaad. Ik ga voor de Belgische, ik denk de rode 😊.
Geplaatst: 3 uren geleden3 u Aan de Sint had ik zo’n verse-kaassetje gevraagd én gekregen. Daar staat de ricotta nu in uit te lekken. Straks in de ijskast en dan morgen wat zout en kruiden erdoor, zodat het hopelijk een smeerseltje wordt zeg maar. Ik denk dat dat met pul biber wordt met een snuf MM24.
Geplaatst: 2 uren geleden2 u Heel knap allemaal dat je dat maakt! Ik ben een moeilijke kaaseter, ik bedoel ik lus niet alle kaas, en zeker geen schimmelkaas. Maar maak jij nu ook je eigen ricotta? Dat vind ik wel weer lekker. Ik volg je wel met de kaasjes, maar ik heb gewoon ook geen tijd en energie omdat te maken, wel leuk om te zien hoor! Mijn complimenten! Ook van Jorieke heel veel gelezen.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.