Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

JD & Linda


JDtje

Recommended Posts

Hallo mensen van moestuin forum,

 

Wij zijn linda en JD en wij komen als nieuwelingen jullie wel beheerde forum door spitten opzoek naar antwoorden op vragen di al gesteld zijn.

 

Nee serieus, komen wij zoeken naar antwoorden. maar tijdens het lurken zullen wij bezig zijn met onze tuin en willen als dank natuurlijk jullie ook laten zien wat en hoe het geworden is.

 

Aller eerst wil ik jullie danken alvast voor alle verwelkomingen, deze ik natuurlijk altijd achteraf kan danken . maar forum ervaring spreekt dat dit altijd extra veel rek geeft in het topic. Dus Alvast Heel Veel Dank !

 

Aldus, Ik ben JD en ben eerder auto liefhebber. ik heb op de agrarische school in twello gezeten 15 jaar geleden , maar ben echt een heleboel vergeten en gewoonweg kwijt. we hebben 10 jaar in een flat gewoond en zijn sinds een maand verhuisd naar een laagbouw woning met een tuin van 9x30 meter exclusief de voortuin.

488071_287082294759758_1533073099_n.jpg

 

Tot nu toe is dit de tuin en zijn van plan het karkas van de party tent (8x4m) een polykas van te maken het doek hebben we gevonden bij http://www.agroboy.nl een lengte wordt ingegraven zodat hij niet hoger wordt dan 2,50 / 2,70 meter en me niet weg kan waaien.

 

de rest van de tuin zullen stukje bij beetje ontgrast gaan worden om zo in zijn geheel een hele moestuin te kunnen realiseren van 22x9m .

 

Ik zal probreren het verloop van de tuin zoveel mogelijk in deze post te houden.

 

 

MvG

 

Linda & JD

Link to comment
Share on other sites

Welkom ! En leuk, ervaren forummers En ja: alle foto's welkom !

 

( maar iedereen heeft ook de optie om een soort van interne 'blog' bij te houden. Zie ieders 'update's ' die je bij iedereen z'n naam ziet staan. Dat is dé perfecte plek voor zoiets !!

succes.

Link to comment
Share on other sites

Welkom welkom!!

 

Wat een heerlijk tuin, daar kun je lekker veel mee. En vervolgens kom je er achter dat je nog meer zou willen...

Stukje bij beetje wordt dit jullie droomtuin, en alles wat je vergeten bent komt binnen de kortste tijd weer terug als je eenmaal bezig bent.

 

Marijke.

Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hallo, ik weet niet hoe hard het bij jullie waait maar je hebt een flinke kas.

Misschien is het verstandig om extra span banden er over heen te trekken.dan staat hij nog steviger.Maar je merkt het van zelf hoe stevig hij staat.mvg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nou na de laatste storm van een paar dagen terug hebben wij verder niks aan extra's er overheen getrokken. En eigenlijk met mijn verbazing is alles heel gebleven. Inclusief mijn deuren. Ik zal vandaag wat foto's van de constructie maken. Aan de vestevegingen die we vooruit al hebben geplaatst . Ik moet er wel bij zeggen dat we het zijl 60 tot 80 cm hebben in gegraven.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...