Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gewoon wat je zelf lekker vindt...sommigen pakken hele kleintjes, andere de normale en weer andere de echte grote jongens........

 

 

MVG

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Posted

In principe maak je de witte bonen in tomatensaus zover klaar dat ze gaar zijn, heet afvullen en nawecken.

 

http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Tomaten_wecken/Witte_bonen_in_tomatensaus/witte_bonen_in_tomatensaus.html

 

Dus je maakt eigenlijk een kant en klaar product, het nawecken zou voor alle soorten gelijk moeten zijn....

 

Hier zijn veel varianten op mogelijk natuurlijk, de amerikaanse baked beans, de griekse olifantenbonen in tomatensaus met oregano etc....

 

Voor een diepere rode kleur en/of wat meer pit aan de smaak geef er wat tomatenpuree aan de saus toe en eventueel wat zoete paprikapoeder.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Posted

Je hebt geen eenden of wel Jorieke? Hier maken we met de St Fiacres onder andere cassoulet.

Die St Fiacres zijn nog lang niet klaar hoor..de peulen moeten geel worden..maar dan weer niet te droog voor de weck.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

  • 2 months later...
Posted

Heb je dit nog uitgeprobeerd Jorieke? Zo ja , wat was het resultaat en hoe ben je te werk gegaan?

 

Ik heb nl nog tomaten en bonen over

Posted

Welke bonenrassen kan je het best gebruiken voor het maken van witte bonen in tomatensaus?

Groetjes Loraine

 

"Wat niet kan, moet nog gebeuren."

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...