Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Wecken van witte bonen in tomatensaus


Jorieke123

Recommended Posts

In principe maak je de witte bonen in tomatensaus zover klaar dat ze gaar zijn, heet afvullen en nawecken.

 

http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Tomaten_wecken/Witte_bonen_in_tomatensaus/witte_bonen_in_tomatensaus.html

 

Dus je maakt eigenlijk een kant en klaar product, het nawecken zou voor alle soorten gelijk moeten zijn....

 

Hier zijn veel varianten op mogelijk natuurlijk, de amerikaanse baked beans, de griekse olifantenbonen in tomatensaus met oregano etc....

 

Voor een diepere rode kleur en/of wat meer pit aan de smaak geef er wat tomatenpuree aan de saus toe en eventueel wat zoete paprikapoeder.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...