Jump to content
 • entries
  8
 • comments
  12
 • views
  2,107

Compost en teeltbedden


Goedboerenindestad

628 views

Vorige week 4 kuub compost besteld en 1,5 kuub houtsnippers voor op de moestuin. In dit filmpje leg ik uit waarom ik compost gebruik. Ook vertel ik over de voordelen van het telen met teeltbedden en laat hij zien hoe je eenvoudig een teeltbed maakt van keurcompost. 


https://youtu.be/tEl2Y-vcCbc


 

tEl2Y-vcCbc.png

Edited by Goedboerenindestad

 • Like 2

8 Comments


Recommended Comments

Ik vind dit erg lijken op een reclame voor je YouTube-kanaal. En niet op een blog-entry. Het irriteert me, want ik verwacht iets anders als ik op de titel klik.

Link to comment

Dat is wel reclame voor zijn YouTube  kanaal, maar hij verkoopt niks en geeft wat info met zijn methode . Ik mis wel de voordelen en foto's van eventuele vorige seizoenen in deze blog, maar dat kan nog komen 😀, ik heb de indruk dat hij dit de eerste maal toepast en de titel wat misleidend is. Niks op tegen om via filmpjes je blog te vullen, we zien wel de progressie in de jaren en dat is alleen maar aan te moedigen.

 

Nu even teruggekeken en vorig jaar was ook een blog met maar 1 entry zonder opvolging, als je ervoor gaat voor een blog, misschien toch wat meer tijd in moestuinforum steken. Zo lijkt het wel sterk op wat @fre3ke zegt.

 

Edited by redzebra
Link to comment

oeps nog erger dan,  had nog niet doorgeklikt.  Is echt promotie voor een webshop.

Edited by redzebra
Link to comment

Heel vroeger stond dat bekend als " linkdumpen".

Als ik al wat zou willen kopen dan kan ik dat prima zelf vinden.

Maar het leuke van dit forum is juist dat er alleen maar "kletskoek" verkocht wordt. 😀

Link to comment

@mdubbelm @Arja  @redzebra @Patrijs @fre3ke  Dank voor het uitspreken van jullie zorgen, wordt gewaardeerd!   De blogger was niet goed op de hoogte van de ins- en outs van ons forum, maar accepteert het volgende standpunt van de moderatoren:   

 

De Youtube videos worden gedoogd zolang die uitsluitend binnen een Moestuinseizoen blog worden geplaatst.  Je bent immers vrij om het blog te volgen of niet.  Eventuele plaatsing binnen reguliere gespreksonderwerpen wordt dus niet toegestaan, zelfs als het zou gaan om een instructieve video die antwoord geeft op het probleem van een vragensteller.

 

Daarnaast worden directe links naar producten niet (meer) toegestaan,  wel mag -net zoals geldt voor een paar andere (semi-) commerciële partijen op dit forum -  in de standaard ondertekening onder een bijdrage aan een discussie of onder een blog zijn/haar de URL van de website worden genoemd.  

 

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...