Ga naar inhoud

Laatste blogentry


fre3ke

789 weergaven

Helaas, ik stop even met het blog.

 

De reden is een combinatie van mijn eigen onhandigheid en de technische werking van de blogs. Het is al een paar keer gebeurd dat ik tijdens het plaatsen van foto's in de tekst (waarbij je veel moet scrollen) per ongeluk op de zwarte balk tik, of op de groene bovenaan. De browser gaat naar een andere pagina en alle tekst is weg. Of ik probeer tussentijds op te slaan, maar heb geen categorie ingevuld waardoor er niet wordt opgeslagen, en ik heb alweer doorgeklikt. 

 

Ik heb een goede tolerantie voor dit soort pech, maar de balans van tijdsinvestering naar resultaat is inmiddels te ongunstig. Als ik  meer achter de desktop zit, ga ik wel verder. En ik post gewoon verder in de verschillende topics.

aangepast door fre3ke

8 reacties


Aanbevolen reacties

Oooooo... wat jammer... las je blogs altijd met veel plezier
Snap wel dat je gefrustreerd raakt door alle toestanden... 
 

  • Thanks 1
Link naar reactie

Zekers jammer, maar herken dat gedoe met de foto's en slimmer nog hele tekst weg. Copieer de tekst als ik er op tijd aan denk, maar als me dat overkomt plaats ik niet eens. 

Hopelijk mogen we toch weer genieten van je blogs, geniet van je waardevolle tijd. En hopelijk kun je die mooi in je tuin besteden en genieten.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar reactie

Jammer. Ik herken het probleem. Niet alleen op het blog, maar afgelopen jaren in dit forum al vele uren typewerk kwijtgespeeld door een storing van mijn PC of internet of ergens verkeerd te klikken. (bij mij is dat met 2 vingers nog....dus het kost me alleen daarom al veel tijd). Ik denk er niet altijd aan, maar het helpt dan wel.....typen in bijvoorbeeld Word, waar je ook tussentijds de tekst even kunt opslaan, en de eindversie dan kopieren en plakken. Foto's komen dan later (hoewel ook nog een uitgezoek hoe dat precies werkt bij meerder) en je kunt altijd terug naar de opgeslagen tekst in Word. 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar reactie

Ik heb even zitten testen op mobiel met aanmaken nieuwe blog pagina. En dan wat fout klikken zodat ik ergens anders terecht kom. Als ik dan terug ga, krijg ik altijd deze zwarte melding: dat de vorige inhoud hersteld is. 

Screenshot_20220704-141553.png

 

Ik begrijp dat je dat dus niet krijgt? 

 

Mag ik weten welk model telefoon je hebt, en welke browser je op telefoon gebruikt. ( dan kan ik met emulatie software proberen te vinden waar dit door komt. ) 

 

Heb je wel eens bij aanmaken van blogpost 'te weinig geheugen' melding gehad. 

 

Heb je 'op schoon' software op telefoon, die geheugen of vrije ruimte creëert door dingen te verwijden. Zoals cache, memory cleaner of cc cleaner. Die bv op achtergrond draaien, die zouden eventueel je gecashde pagina onder water kunnen verwijderen. 

aangepast door rorror
Link naar reactie

@rorror, je hebt gelijk, die meldingen krijg ik inderdaad. Ik dacht alleen bij posts, maar bij blogs blijkbaar ook, ik heb het even gecheckt. Maar ik was met een lange edit bezig. En die worden niet opgeslagen. In ieder geval ben ik die twee keer kwijtgeraakt.

 

Omdat de verbinding op mijn mobiel soms wegvalt, had ik voor de zekerheid het blog tussentijds opgeslagen, door het te publiceren met een toekomstige datum. Daarna deed ik dus een edit. Ik wilde weer tussentijds opslaan door te publiceren. Maar er moest eerst een categorie worden toegekend ( raar, want die had ik de eerste keer al toegekend maar misschien per ongeluk het veld nieuwe categorie aangetikt?). Toen klikte ik per ongeluk op home en was de edit weg.

 

De foto's waren wel geüpload, dus de volgende dag wilde ik die dan opnieuw in de tekst plaatsen met weinig tekst ertussen. Na een half uur tikte ik per ongeluk op de zwarte balk en was alles weer weg.

Link naar reactie

Misschien heel ouderwets, maar op een PC/laptop heb je een aantal van deze problemen niet/veel minder.

En inderdaad de tekst eerst in kladbloc oid.

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...