Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Even voorstellen:


Tuin W_37

Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Ik lees al een tijdje mee op dit gezellige forum en heb hier al veel bruibare tips vandaan gehaald, dank aan iedereen! Samen met 4 vrienden heb ik sinds een maandje een moestuin van ruim 140m2. Tenminste, het is nu nog een lap grond, maar we hebben een mooi tuinontwerp gemaakt en zijn nu de tuin aan het herindelen. Foto's volgen zodra ik er iets op kan zetten . We zijn thuis al lekker begonnen met het opkweken van allerlei groenten en hebben er echt zin in!

 

Als ik iets vergeten ben te vertellen, hoor ik het graag .. En anders tot de volgende topics!

Link to comment
Share on other sites

Dank, dank en dank allemaal!

 

Een naam is inderdaad handig, ik had W_37 bedacht Dat staat traditiegetrouw synoniem aan een hoop dingen die ik met hetzelfde vriendengroepje onderneem. Het is de eerste letter van de straat + huisnummer van een van ons, al is hij ondertussen verhuisd. Toevallig begint mijn nieuwe adres weer met een W, en woon ik op nummer 37, dus we houden hem er mooi in!

 

Verder heb ik net nog wat wortelen gezaaid en staan er uien (witte en rode), sla (lollo bionda), courgette, andijvie en broccoli te ontkiemen. Ik heb heel veel zaden besteld toen ik hoorde dat we eindelijk een tuin kregen, dus we kunnen voorlopig vooruit!

Link to comment
Share on other sites

Nogmaals heel hartelijk dank voor het warme welkom allemaal! Wow, nu weet ik weer hoe snel je eventjes op het forum 'klikt', heel gezellig allemaal!

 

@ Jorg: We doen net alsof we allemaal nog student zijn, maar dan met van die beschaafde burgertrekjes Alleen mijn vriend is (al een tijdje) aan het afstuderen, maar eigenlijk werkt hij, net zoals ons allemaal eigenlijk. Al zijn ze wel weer allemaal afgestudeerd Het scheelt qua tuin onderhouden denk ik ook wel dat we toch al veel hobby's delen, dus dan is het ook makkelijker onderhouden met z'n allen.

Ikzelf ga in september met een nieuwe opleiding beginnen, de pabo! Daar heb ik veel zin in maar het duurt nog even, dus heb nu volop tijd om me op de tuin te storten!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...