Borsalino Geplaatst: 11 april 2011 Geplaatst: 11 april 2011 De asperges beginnen onze oren uit te komen.Gekookte-gebakken-rauw en carpaccio van asperges al klaargemaakt.En uiteraard aspergesoep. Had gedacht ze eens te frituren met er een beslagje erond. Maar ben bang dat het frietvet vies gaat worden!Iemand dit al gedaan? Iemand nog andere mogelijkheden om asperges klaar te maken? Quote
Koert Geplaatst: 11 april 2011 Geplaatst: 11 april 2011 Aspergetaart is wel lekker. Deze bv.http://www.smulweb.nl/1250850/koken/recept/Aspergetaart, natuurlijk kun je de zalm ook vervangen voor een goede achterham. Quote Even a broken clock is right twice a day
Jorg Geplaatst: 11 april 2011 Geplaatst: 11 april 2011 Je mag anders hier wel een portie afleveren Geen ervaring met het frituren van asperges, maar je vet wordt inderdaad vies van het beslag. Even zeven na gebruik scheelt al de helft, dan kan je het best nog wel een keer of 2 - 3 gebruiken. Hoe veel beslag loslaat in het vet is volgensmij wel afhankelijk van de verhoudingen van, de hoeveelheid beslag en het soort beslag. Vraag me niet wat een goed beslag is, misschien kan een van de kokkies hier een tip over geven? Quote
cheftuinder Geplaatst: 13 april 2011 Geplaatst: 13 april 2011 gefrituurde asperges maken je frituur niet vuiler als andere produkten.zorg dat je je asperges goed geschild hebt en goed op smaak afgekookt heb je kan na het frituren alleen maar zout erover strooien om meer smaak tegeven .het beslag moet wel krokantbakken aan weekbeslag heb je niks .denk aan garnalen beslag wat luchtig is en krokant het is erg lekker op die manier groet Jan Quote
Borsalino Geplaatst: 13 april 2011 Auteur Geplaatst: 13 april 2011 Dus als ik goed begrijp.Wentelen in bloem.Wentelen in eiwit.Wentelen in chapelure. Vandaag 2 asperge-schooiers op bezoek gehad, mijn schoonmoeder en een goede klant. Quote
jasmin Geplaatst: 14 april 2011 Geplaatst: 14 april 2011 Ha, ha... volgens mij is het erg lucratief om bij jou langs te schooieren op gezette tijden... (aspergetijd, aardbeientijd... ) Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
jeanine Geplaatst: 25 januari 2015 Geplaatst: 25 januari 2015 Leuk dat er hier zo creatief wordt omgegaan met asperges. Ik ben zelf sinds kort aan de slag met het verzamelen van recepten zodat ik me helemaal kan verdiepen in de asperges als het seizoen er binnenkort weer aankomt. Op de site: http://aspergeskoken.be heb ik er al heel wat kunnen verzamelen. Hebben jullie nog goede sites met leuke (en makkelijke) recepten? Ik hoor het graag! Quote
Deborah Geplaatst: 25 januari 2015 Geplaatst: 25 januari 2015 http://www.aspergecentrum.nl/recepten Quote Mijn naam betekent Honingbij, later als ik groot ben wil ik Imker worden.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.