RickT Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Ik heb mijn eerste spinazie geoogst uit de koude bak. Ongeveer 1 Kg. Nu nog even een lekker recept scoren Quote Rick`s Steigerhouten Meubelen
Koert Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Ziet er mooi uit Rick! Geweldig spinazie kun je echt van alles mee, misschien wat minder bekend: heerlijk als salade vooral in combi met vis of garnalen! Quote Even a broken clock is right twice a day
jasmin Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Niet platkoken hoor!! Dat is hardstikke zonde... misschien hartige taart mee maken?? Met pittige kaas en knoflook? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Koert Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Lekker lekker! Quote Even a broken clock is right twice a day
essiebes Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Of roerbakken met champignons, ketjap en roomkaas en dan pasta erbij Quote
RickT Geplaatst: 19 april 2011 Auteur Geplaatst: 19 april 2011 Ik wil idd. iets met roomkaas ofzo, en pasta. Roergebakken spinazie met fetahttp://www.mijnreceptenboek.nl/recept/bijgerechten/roergebakken-spinazie-met-feta-5674.html Quote Rick`s Steigerhouten Meubelen
jasmin Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Lekker recept!! Mooi dat ik ook spinazie heb staan... nog ff wachten, en dan ga ik dit ook eens proberen. Heb nog nooit spinazie geroerbakt... maar door die feta krijg ik er wel zin in... yammie!! Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
hansm Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 gewoon plat koken tot prut en door je aardappels stampen, vindt ik lekker Maar leuk he Rick oogsten uit de tuin zef gekweekt enzo Quote Players only love you when they're playing.
jootje Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Leuk, zo`n bak vol! Ik ben niet zo`n fan van spinazie, alleen als het door de pasta gaat dan vind ik het heerlijk. Ik bak altijd spekjes, als ze bijna klaar zijn een bakje gesneden champignons erbij, en dan de spinazie even erbij laten slinken. En dan een bakje kruidenkaas( boursin ofzo, maar dan de goedkope variant) er door roeren. En dan met pasta! Yum! Quote
RickT Geplaatst: 19 april 2011 Auteur Geplaatst: 19 april 2011 gewoon plat koken tot prut en door je aardappels stampen, vindt ik lekker Maar leuk he Rick oogsten uit de tuin zef gekweekt enzo idd. heel leuk. En er komt nog veel meer aan. De radijsjes doen het goed, maar ook raketsla en de kropjes. Volgende week volop sla dus. Quote Rick`s Steigerhouten Meubelen
hansm Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Ja je bent pas begonnen maar het loopt al hardstikke lekker bij je straks weet je niet hoeveel je hebt als het echt gaat groeien en is het teveel om opeten, zou maar op tijd weggeven , maar vindt het wel leuk om te zien dat je gelijk zo goed gaat. Was toch zeker de lekkerste spinazie die je ooit gegeten hebt ? Quote Players only love you when they're playing.
Nicolette Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 of lekker door de risotto op het laatste moment erbij doen. Quote
Helly Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Wow Rick, wat een berg spinazie! Ik ben heel benieuwd hoe het heeft gesmaakt. Was vast geweldig lekker van eigen tuin Quote Good things come in small packages
Leonie Geplaatst: 19 april 2011 Geplaatst: 19 april 2011 Mijn spinazie heeft 4 sprietjes terwijl ik een heel bed heb gezaaid Ziet er wel superlekker uit! Ik krijg er helemaal trek van! Quote
RickT Geplaatst: 21 april 2011 Auteur Geplaatst: 21 april 2011 De spinazie smaakte geweldig. Er was zelfs genoeg om nog een maaltje aan mijn schoonouders mee te geven. Verse bladspinazie met kruidenkaas en verse pasta. verse spinazie2 uitjes4 tenen knoflook2 rode of groene pepersstukje koolvisBakje kruidenkaasVerse pastaOlijfolie Lekker met een glas witte wijn. Quote Rick`s Steigerhouten Meubelen
Sandra Geplaatst: 21 april 2011 Geplaatst: 21 april 2011 Lekker hoor, hier komt het net allemaal op maar ja het staat ook niet onder glas. Quote groetjes Sandra
essiebes Geplaatst: 21 april 2011 Geplaatst: 21 april 2011 Ja dat is natuurlijk ook een idee, met vis! Lijkt me lekker. Quote
jasmin Geplaatst: 27 april 2011 Geplaatst: 27 april 2011 Onze eerst geoogste spinazie... door de poes... Expres daar neergezet, in de hoop dat ze de rest in de vensterbank met rust zou laten ... Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
harmony Geplaatst: 27 april 2011 Geplaatst: 27 april 2011 Wauw! Ik ben jaloers! Bij mij komen net de 2e blaadjes er aan (in de volle grond). Ook lekker:Spekjes uitbakken, paar tenen uitgeperste of heel fijn gehakte knoflook erbij, pijnboompitjes toevoegen en dan de spinazie erbij.Gaat het gemakkelijkst in de wok.Lekker met vis en pasta Quote
rommert Geplaatst: 29 april 2011 Geplaatst: 29 april 2011 Ik heb mijn eerste spinazie geoogst uit de koude bak. Ongeveer 1 Kg. wanneer heb je die gezaaid? in februari? Quote
Juna Geplaatst: 29 april 2011 Geplaatst: 29 april 2011 Hey, sommige van de spinazie blaadjes hier zijn ook al zover als op de foto. Maar op de zadenzakjes/internet zien ze er veel groter uit. Moet ik ze dan nu al oogsten of kan het ook later? Hier is het niet zoveel. Quote
Helly Geplaatst: 2 mei 2011 Geplaatst: 2 mei 2011 Hoeveel bladeren kan 1 plantje spinazie eigenlijk krijgen? En begin je bij de 1e grote bladeren al met oogsten? Quote Good things come in small packages
jasmin Geplaatst: 2 mei 2011 Geplaatst: 2 mei 2011 Hier net de eerste spinazie als salade gegeten... ik had gewoon wat grote bladeren geknipt... bij mij schiet de spinazie heftig in bloei, dus volgens mij moet ik snel toeslaan met oogsten.... Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.