angela († maart 2025) Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 (aangepast) Mijn moeder is binnen kort jarig en ik wil een bufetje maken.We krijgen best veel bezoek en heel de familie houd wel van eten en dan meer hartig dan zoet.Nu heb ik al wel wat dingen die ik wil maken maar dat is iedere keer wel een beetje het zelfde. Dus wie denkt even mee zodat er wat variatie op tafel komt, maar het moet wel niet te veel werk zijn Ik maak al: Huzaren saladeKoude gehaktballetjesKipRauwe hamMeloenZalm saladeEier saladetonijn saladeWrapsBeenhamAspereges in hamAugurken in boterham worstHalve eierenHaring (ligt een beetje aan de prijs)En er komen nog stukken tomaat, komkommer, uitjes, augurken, stokbrood, sla en kruiden boter op tafel.En misschien maak ik nog een quiche. Als dessert:Fruit Chocobom 24 mei 2014 aangepast door Gast Quote
Hanneke91 Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 Hartige taart/quiche zou ik zeker doen. Is gemakkelijk van te voren gemaakt en ook veel keuze qua ingrediënten die je er in doet. Ik heb zelf voorkeur voor een lage quiche, die zijn gemakkelijk te snijden én dan heb je niet meteen zo'n groot stuk. Bedoel je met raps wraps? Lekker met zalm, roomkaas en bieslook of met smeerkaas en rucola of ... . En een aardappelsalade? Worstenbroodjes dan (cocktailworstjes in bladerdeeg)? Of kleine kaasbroodjes (kaas in bladerdeeg). Sandwiches? Ook veel variatie mogelijk. Dat is wat ik zo kan bedenken . Quote
Mari Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 sperzieboontjes in spek, pastasalade, gevulde tomaten en ik zou er ook nog wat sla en geraspte wortelen bij zetten Quote
angela († maart 2025) Geplaatst: 24 mei 2014 Auteur Geplaatst: 24 mei 2014 Als ik een quiche maak is het eigenlijk altijd een lage.En ik bedoel inderdaad wraps ik zie nu pas dat ik het verkeerd heb geschreven. Ik heb daar meerdere varianten op met ham, zalm, gerookte kip.Gevulde tomaten en eieren heb ik overwogen maar is eigenlijk best veel werk dus daar tweifel ik nog over. Sandwiches denk ik niet dat ik ga doen maar misschien een turks brood Quote
jdw Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 Tzaziki, lekker als dip bij pittige gehaktballetjes en turks brood? Quote
geedee Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 Deze zijn hier altijd een succes en een leuke aanvulling: https://www.google.nl/search?q=sperziebonen+in+spek&client=firefox-a&hs=wFI&rls=org.mozilla:nl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=deKAU5GwHImZO43SgfAK&ved=0CEYQsAQ&biw=1366&bih=634 https://www.google.nl/search?q=Gefrituurde+uienringen+in+bierbeslag&client=firefox-a&hs=MII&rls=org.mozilla:nl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=C-OAU67BNcmNOKPvgLgK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=634 Quote
Valerie Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 Pasteitjes? Je kunt van alles maken met bladerdeeg Quote Voedselkollektief AlmereBiologisch voedsel van Flevolandse boeren voor een eerlijke prijs
Stan Geplaatst: 24 mei 2014 Geplaatst: 24 mei 2014 (Thaise) viskoekjes, Spaanse aardappel-omelet, koude soepjes, ragout van kip of garnaal(in een bolletje geven (dat je uit hollen kan)), kaaskoekjes pfff en zo kan ik nog wel even doorgaan hoor. Kaasstengels van bladerdeeg(kan ook met zeezout en of kruiden), mini pizza's, gevulde mini paprika's of poffertjes/pannenkoeken. Quote Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.