Geplaatst: 24 mei 201411 j Mijn moeder is binnen kort jarig en ik wil een bufetje maken.We krijgen best veel bezoek en heel de familie houd wel van eten en dan meer hartig dan zoet.Nu heb ik al wel wat dingen die ik wil maken maar dat is iedere keer wel een beetje het zelfde. Dus wie denkt even mee zodat er wat variatie op tafel komt, maar het moet wel niet te veel werk zijn Ik maak al: Huzaren saladeKoude gehaktballetjesKipRauwe hamMeloenZalm saladeEier saladetonijn saladeWrapsBeenhamAspereges in hamAugurken in boterham worstHalve eierenHaring (ligt een beetje aan de prijs)En er komen nog stukken tomaat, komkommer, uitjes, augurken, stokbrood, sla en kruiden boter op tafel.En misschien maak ik nog een quiche. Als dessert:Fruit Chocobom 24 mei 201411 j aangepast door Gast
Geplaatst: 24 mei 201411 j Hartige taart/quiche zou ik zeker doen. Is gemakkelijk van te voren gemaakt en ook veel keuze qua ingrediënten die je er in doet. Ik heb zelf voorkeur voor een lage quiche, die zijn gemakkelijk te snijden én dan heb je niet meteen zo'n groot stuk. Bedoel je met raps wraps? Lekker met zalm, roomkaas en bieslook of met smeerkaas en rucola of ... . En een aardappelsalade? Worstenbroodjes dan (cocktailworstjes in bladerdeeg)? Of kleine kaasbroodjes (kaas in bladerdeeg). Sandwiches? Ook veel variatie mogelijk. Dat is wat ik zo kan bedenken .
Geplaatst: 24 mei 201411 j sperzieboontjes in spek, pastasalade, gevulde tomaten en ik zou er ook nog wat sla en geraspte wortelen bij zetten
Geplaatst: 24 mei 201411 j Auteur Als ik een quiche maak is het eigenlijk altijd een lage.En ik bedoel inderdaad wraps ik zie nu pas dat ik het verkeerd heb geschreven. Ik heb daar meerdere varianten op met ham, zalm, gerookte kip.Gevulde tomaten en eieren heb ik overwogen maar is eigenlijk best veel werk dus daar tweifel ik nog over. Sandwiches denk ik niet dat ik ga doen maar misschien een turks brood
Geplaatst: 24 mei 201411 j Deze zijn hier altijd een succes en een leuke aanvulling: https://www.google.nl/search?q=sperziebonen+in+spek&client=firefox-a&hs=wFI&rls=org.mozilla:nl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=deKAU5GwHImZO43SgfAK&ved=0CEYQsAQ&biw=1366&bih=634 https://www.google.nl/search?q=Gefrituurde+uienringen+in+bierbeslag&client=firefox-a&hs=MII&rls=org.mozilla:nl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=C-OAU67BNcmNOKPvgLgK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=634
Geplaatst: 24 mei 201411 j Pasteitjes? Je kunt van alles maken met bladerdeeg Voedselkollektief AlmereBiologisch voedsel van Flevolandse boeren voor een eerlijke prijs
Geplaatst: 24 mei 201411 j (Thaise) viskoekjes, Spaanse aardappel-omelet, koude soepjes, ragout van kip of garnaal(in een bolletje geven (dat je uit hollen kan)), kaaskoekjes pfff en zo kan ik nog wel even doorgaan hoor. Kaasstengels van bladerdeeg(kan ook met zeezout en of kruiden), mini pizza's, gevulde mini paprika's of poffertjes/pannenkoeken. Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.