Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Aangeboden: 1 Indische loopeend, vrouwelijk


Recommended Posts

Te ruil: 2 vrouwelijke Indische loopeenden. Er is er nog 1 te koop: 1 donkerbruin gevlekt (wildkleur?) met witte kraag, links op de foto.

 

Ze zijn deze lente uitgebroed, dus pas een half jaar oud. Ze zijn altijd wat op hun hoede, maar niet heel angstig en ze wennen snel.

 

IMG028945451440434979.JPG

 

Graag ruilen tegen zaken die ik zelf niet kan kweken, fokken, etc. Bijenwas (honing hoeft niet), rauwe melk (van koe, schaap, geit), noten, (rijpe)appels, wat-al-niet-meer. We komen er wel uit (en van suiker, zout, koffie of chocolade worden we ook altijd blij)

Link to comment
Share on other sites

Broedeieren... weet ik nog niet. De bevruchting was dit voorjaar heel goed, maar van de zomer al niet meer (niets bevrucht). Het is dus even afwachten hoe dat gaat uitpakken in het nieuwe jaar. Ook zijn het nogal slordige leggers, moeten we even wat gaan maken/verzinnen waar ze hun eieren kunnen leggen. En dan maar afwachten of ze dat ook doen. Dat moet beschermd van de kippen (anders leggen zij daar ook) en toch ook beschermd van roofdieren. We zetten ze komend voorjaar dus denk ik maar korte tijd apart om bevruchte eieren te leggen. We zullen zien

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...