Posted June 16, 20178 yr Heeft iemand dit al eens geprobeerd?Recept van internet. Rozensiroop: - 200+ gr geurige rozen, geplukt in de ochtend voor ze gaan ruiken.- 1kg siroopsuiker (zit al citroen in)- 1 liter waterDe rozenblaadjes even goed uitschudden om kevers en spinnen te redden. Liever niet wassen, dat gaat ten koste van de smaak. Siroopsuiker oplossen in heet water en tegen de kook laten komen. Overgiet de beestjes-vrije rozenblaadjes met de hete suikersiroop en laat dit afkoelen in een afsluitbare plastic bak en zet de bak voor 48 uur in de koelkast.Filter de blaadjes uit de siroop, steriliseer een aantal flessen of potten en verwarm de siroop nog eenmaal tot tegen het kookpunt. Giet dit in de potten. Het kost je zeker 40 rozen maar dan heb je ook wat
June 16, 20178 yr Nee, ik zag het op Facebook voorbij komen. Ik heb eens rozenbladlimonade geproefd,maar vond het niet echt wat.
June 16, 20178 yr Tis ook niet mijn favoriet mijn schoonouders hebben het in de koelkast en doen het vaak over het ijs.... Ik heb liever de bloemen in de tuin, zonde om te gebruiken
June 16, 20178 yr Wel lekker met harde geitenkaas, als je eens een lekker en bijzonder toastje wil! Een soort dress to impress toastje
July 10, 20178 yr Is over ijs Shanghai echt heel erg lekker. Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.