Jump to content

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Posted

Heeft iemand dit al eens geprobeerd?

Recept van internet.

 

Rozensiroop:

 

- 200+ gr geurige rozen, geplukt in de ochtend voor ze gaan ruiken.

- 1kg siroopsuiker (zit al citroen in)

- 1 liter water

De rozenblaadjes even goed uitschudden om kevers en spinnen te redden. Liever niet wassen, dat gaat ten koste van de smaak.

Siroopsuiker oplossen in heet water en tegen de kook laten komen. Overgiet de beestjes-vrije rozenblaadjes met de hete suikersiroop en laat dit afkoelen in een afsluitbare plastic bak en zet de bak voor 48 uur in de koelkast.

Filter de blaadjes uit de siroop, steriliseer een aantal flessen of potten en verwarm de siroop nog eenmaal tot tegen het kookpunt. Giet dit in de potten.

Het kost je zeker 40 rozen maar dan heb je ook wat

Nee, ik zag het op Facebook voorbij komen. Ik heb eens rozenbladlimonade geproefd,maar vond het niet echt wat.

Tis ook niet mijn favoriet mijn schoonouders hebben het in de koelkast en doen het vaak over het ijs....

 

Ik heb liever de bloemen in de tuin, zonde om te gebruiken

Wel lekker met harde geitenkaas, als je eens een lekker en bijzonder toastje wil! Een soort dress to impress toastje

  • 4 weeks later...

Is over ijs Shanghai echt heel erg lekker.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...