Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Ergernis


Frans

Recommended Posts

Het tonen van reclame op dit forum is er , voor zover ik weet , altijd geweest maar omdat het waarschijnlijk inkomsten oplevert voor het in stand houden van het forum kon ik mij er niet druk over maken. Aan de manier waarop sinds kort een gedeelte van de reclames wordt getoond erger ik me echter behoorlijk. Door leden geplaatste tekst en foto's wordt op een willekeurige plek door reclame onderbroken.

 

Het kan zijn dat het verschijnsel aan instellingen van mijn apparatuur ligt maar dan vind ik het wél vreemd dat ik er zowel op mijn laptop , tablet, als op de mobiele telefoon last van heb.

 

Hebben hier meer mensen last van ? Zo ja, kan er iets aan gedaan worden Jorg ?

 

Een paar willekeurige voorbeelden.

ergernis81781573848032.JPG

ergernis263851573848033.JPG

ergernis650961573848034.JPG

-- Planten kunnen niet voelen. Je kunt planten wél aanvoelen. --

Link to comment
Share on other sites

Heeft inderdaad te maken met het al of niet ingelogd zijn Jorieke.

 

INGELOGD

=========

ergernisx230221573849877.JPG

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

UITGELOGD

==========

ergernisx41311573849876.JPG

-- Planten kunnen niet voelen. Je kunt planten wél aanvoelen. --

Link to comment
Share on other sites

Ik heb dit ook en kan ook moeilijk topics openen. Dan zie ik in het voorstukje wel tekst, maar zodra ik het bericht open, blijft het hangen. Heel irritant. Ik dacht dat het kwam door de hoeveelheid reclame want het viel me op hoe talrijk dat de afgelopen tijd is geworden. Misschien staat het los van elkaar. Het viel me in elk geval wel op.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor het melden Frans!!! Ik heb niks veranderd maar naar aanleiding van jouw bericht gekeken in google adsense en daar staat dat vanaf begin november een nieuwe slimmere technologie van kracht is, die advertenties 'slim' plaatst.

 

"Voortbouwend op ons bericht van vorig jaar kondigen we nu een significante update van automatische advertenties van AdSense aan. Automatische advertenties zijn nu gebruiksvriendelijker en voorzien van betere opties om de advertentiebeleving af te stemmen op uw gebruikers. In de komende weken updaten we AdSense-accounts met de nieuwe versie van automatische advertenties. Meer informatie over de nieuwe functies van automatische advertenties"

 

Ik had de mail al wel eerder voorbij zien komen, maar kon niet voorstellen dat dit het effect zou zijn! Dit soort reclame was juist waarom ik een hekel had aan andere forums, beetje een advertentie direct in mijn eigen tekst zetten. Dit is dus niet de bedoeling. Ik ga vanmiddag direct uitzoeken hoe het terug naar het oude kan en/of verwijderd moet worden.

 

@Mellie: De serverload is de afgelopen dagen op bepaalde piekmomenten heel erg hoog, waarschijnlijk door spambots die proberen in te loggen/registreren. T.o.v. bijv. dinsdag (hele dag hoge belasting) is het de afgelopen dagen rustig (2x per dag hoog piekmoment).

 

Edit: blijkt een vinkje aan/uit mogelijk te zijn bij de functie automatische advertenties. Uitgezet. Effect hopelijk zo zichtbaar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...