Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

recept mierikswortel gevraagd


RobO

Recommended Posts

Na heel veel zoeken op het grote wijde net heb ik jaren geleden een artikel gevonden van een topkok die alle methodes van conservering had getest op bij welke methode de smaak het best bewaard bleef (kan deze niet meer terugvinden).

En the winner was: Mierikswortelmayonaise.

 

Dus gewoon raspen (pas op voor de dampen) en door je potten lievelingsmayo mengen en in de koelkast bewaren.

Link to comment
Share on other sites

in je andere bericht geplaatst gisteravond, en even hierheen gekopieerd :

 

Mierikswortelmayonaise maken, zeer lang houdbaar in de koelkast

 

Inkuilen

 

Inmaken met behulp van azijn : 1 theelepel suiker, 4 eetlepels azijn, 1 wortel. Wortel schoonmaken en raspen, overige ingrediënten er goed door heen mengen en in schone potjes doen, stevig vullen!

Is buiten de koelkast houdbaar

 

Fermenteren (zou ik zeker proberen voor het resultaat te proeven)

 

Kimchy maken

 

Drogen en tot poeder vermalen

 

succes

moestuin = zweet op je rug om uiteindelijk uit te kunnen delen = met z'n tweetjes 27 kroppen sla in 1 week moeten opeten = bij de oogst er achter komen dat de konijntjes je voor waren = hosta's kweken om de slakken tevreden te houden

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...