appelvrouw Geplaatst: 21 april Share Geplaatst: 21 april Heerlijke krokant gebakken Indiaas gemarineerde tofu met rijst en een wortel asperge curry. Uet koriander zaad en selderijblad. 3 Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mellie Geplaatst: 23 april Share Geplaatst: 23 april Die tofu ziet er goed uit! @appelvrouw. Inderdaad lekker krokant. Gekochte asperges van gisteren vandaag restant en schillen in de soep met eigen ei en peterselie. Erna een vega ragout met heel veel daslook, peterselie en een prei uet. Ow en eigen champignons! Ha! Toch ook geinig. 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jeanne heijmans Geplaatst: 24 april Share Geplaatst: 24 april (aangepast) Morgen eten we gevulde kipfilet met ui,Boursin en spinazie uit eigen tuin 24 april aangepast door Jeanne heijmans Woordenboek 2 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Arja Geplaatst: 29 april Share Geplaatst: 29 april Asperges uet en eitjes uit Zelhem 😋 2 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 29 april Share Geplaatst: 29 april Hier de allereerste sla uit de kas! Sorry, Jorieke! 😱😉 3 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 29 april Share Geplaatst: 29 april Ik had vorige week ook sla uit de kas, van die plantjes van jou! Romeinse sla. 2 Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Lia56 Geplaatst: 30 april Share Geplaatst: 30 april Sla uet, On 4/24/2024 at 10:10 PM, Jeanne heijmans said: Morgen eten we gevulde kipfilet met ui,Boursin en spinazie uit eigen tuin Klinkt erg lekker.. 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 30 april Share Geplaatst: 30 april Asperges en eitjes uit de tuin van Jorieke met aardappeltjes uit de tuin van Anna. Gesmuld! O de peterselie erbij kwam uit eigen pot😉 2 Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 6 mei Share Geplaatst: 6 mei Gister een roerbakkie met asperge en vandaag olifantenknoflook..maar dan als prei! Lekker! 5 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Arja Geplaatst: 8 mei Share Geplaatst: 8 mei Stamppot raapstelen! 4 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 8 mei Share Geplaatst: 8 mei Maar... ongestampt? Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Arja Geplaatst: 8 mei Share Geplaatst: 8 mei Haha ja soms vind ik het lekkerder om alles te husselen en niet te stampen. Je proeft dan net wat meer de verschillende onderdelen. 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 8 mei Share Geplaatst: 8 mei Stamper kwijt! 😊😉…maar ziet er wel heel lekker uit! 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mellie Geplaatst: 10 mei Share Geplaatst: 10 mei Gisteren en vandaag: gevulde druivenbladeren met een salade uet. De bladeren waren van vorig jaar en jaar ervoor. Ik heb de ton nu leeg (ja, dat was heel veel rollen) en dit jaar ga ik weer inmaken. Kan ik weer 2 jaar eten 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Caatje Geplaatst: 10 mei Share Geplaatst: 10 mei @Mellie, denk je dat je wellicht binnenkort tijd hebt om een kookboek te schrijven😁? Ik wacht er met smart op! 2 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mellie Geplaatst: 10 mei Share Geplaatst: 10 mei Grinnik denk het niet @caatje. Ik heb overigens een hoekje met Turkse recepten bij recepten topic. Dat is bijna hetzelfde Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 12 mei Share Geplaatst: 12 mei Sla uit de kas van @Anna3, met ei en rauwe ham uit onze tuin. Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
bonnie f Geplaatst: woensdag om 03:50 Share Geplaatst: woensdag om 03:50 Peultjes! De eerste kunnen geplukt worden! Quote Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?” Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: vrijdag om 15:56 Share Geplaatst: vrijdag om 15:56 Ik loop achter en heb al weer heel veel gegeten. Vermeldenswaardig was het jonge …soi? groen van @Jorieke123 waar we een heerlijke wok mee hebben gemaakt, samen met oesterzwammen. En gekookte aardappeltjes uit de tuin van @Anna3 met kipfilet. Ook lekkere kippensoep met wortels en een flinke hand kruiden uet. Vandaag vissoep van kabeljauw, wilde zalm en gamba’s met flink veel venkel en wortel en wat selderijknol en veel majoraan en tijm uet. Helaas heb ik geen dragonplant meer😭, moet ik snel kopen! 1 Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: vrijdag om 16:12 Share Geplaatst: vrijdag om 16:12 Lunch: een omelet met shiitake en knoflookbloemknoppesto. En daarnet aten we de 1e Doré aardappeltjes die ik in een grote pot had staan (heel vroeg gepoot en nog een tijd in de kas gehad). De plant werd wat lelijk dus hoppa! Wel 420 gram oogst Daar aten we groene asperges en een runderworstje bij. 1 Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Arja Geplaatst: 1 uur geleden Share Geplaatst: 1 uur geleden (aangepast) Stamppot raapstelen (deze keer echt gestampt!) met olifantenknoflook en een paar bloeistengels van olifantenknoflook en sjalot. Erbij een cidertje wat ik gisteren kocht in Veenhuizen. 1 uur geleden aangepast door Arja Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.