Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Mais bewaren?


Aanbevolen berichten

Je schijnt het te kunnen wecken, maar ik meen me te herinneren dat er hier iemand slechte ervaringen mee had

 

Anders 6 minuten koken en invriezen.

 

(ik heb deze antwoorden in 2 minuten voor je van google geplukt... Geen eigen ervaring)

Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vorig seizoen de paar mais die ik had gewoon gaar gekookt. Na afkoelen heb ik de " maisjes" losgepeuterd en in kleine diepvriesbakjes gedaan. Ik gebruik mais eigenlijk alleen voor door de sla. Mais was heerlijk, net alsof het uit een bonduelle blikje kwam! Dus gewoon laten ontdooien en bij de sla doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mmm, dat klinkt lekker! Mijn buurman op de moestuin heeft ook suikermais staan (op ons stuk , stuk was eerst van zijn schoonzoon, nu van ons...), dus we zijn al overeen gekomen dat we daar straks ook wat van krijgen! Hoe lang heb je die maiskolf gekookt? Minuut of 8 of zo? Kan ook even op Google zoeken, i know, maar dit is veel handiger en betrouwbaarder

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...