lorre Geplaatst: 8 mei 2014 Geplaatst: 8 mei 2014 Dat ken ik niet raasdon...... wat moet ik me daar bij voorstellen ? Ist vandage ni tis vo morge
jdw Geplaatst: 8 mei 2014 Geplaatst: 8 mei 2014 Dat ken ik niet raasdon...... wat moet ik me daar bij voorstellen ?Kapucijners
RobO Geplaatst: 8 mei 2014 Geplaatst: 8 mei 2014 goed!http://plazilla.com/page/4295056598/nederlandse-streekkeuken-raasdonders-met-spek
Piroska Geplaatst: 8 mei 2014 Geplaatst: 8 mei 2014 spekbonen uit de vriezer gesmoord in boter met heul veul knoflook en foelie.Schnitzeltjes uit de tuin van JoriekeAaardappeltjes http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
appelvrouw Geplaatst: 9 mei 2014 Geplaatst: 9 mei 2014 Haricot chataigne d`echenans met worst. En stoofpotje van groentes ook uit de vriezer(prei/snijboon) en verse kruiden. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
mijke Geplaatst: 9 mei 2014 Geplaatst: 9 mei 2014 wij hebben weer eens raapsteeltjes uit de tuin geoogst. Vandaag op afbakbroodjes met zelfgemaakte selderiesalade, uitgebakken bacon en oude kaas. NOM! schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
RobO Geplaatst: 10 mei 2014 Geplaatst: 10 mei 2014 verukkelijk noten-dadel-desembroodje met geitenkaasvanavond tomatensoepje met eigen borlotti, thijm, rozemarijn, ui, knof en geroosterde paprikareepjes uit de Libelle (Lees ik natuurlijk nooit zelf, die Libelle, alleen bij de kapper...)
HuubvG Geplaatst: 10 mei 2014 Geplaatst: 10 mei 2014 Geblancheerde spinazie, NZ spinazie én doorlevende spinazie in de bamisoep met gebakken en in kleine stukjes gesneden speklap.Erbij in de rauwkost van tomaten en komkommer: peterselie, mosterdblad, oerprei, bosui, hele knoflookplant zonder buitenst blad.
malouis Geplaatst: 10 mei 2014 Geplaatst: 10 mei 2014 Nasi Koening met Pepesan Ikan, Atjar, Sambal Taotjo en Sambal Pepesan.
Jorieke123 Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 Hier staat zo een paddenstoelen-risotto op het menu. Met gedroogde (en daarna weer geweekte) paddenstoelen van Stan! Het ruikt al ontzettend goed. Verder ook wat maïs uit eigen tuin, uit eigen voorraad (weck).Maar uh... mochten jullie niets meer van mij horen dan heeft Stan er een giftige doorheen gedaan. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
appelvrouw Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 De laatste echte portie spinazie uit het permastuk..spinazie die bedoelt was om markeerrijen te maken en eventueel( als het teveel was) te dienen als mulch. Nou, niks mulch, we hebben het allemaal opgegeten..heerlijk zeg, dat we dat niet eerder gedaan hebben( spinazie zaaien, ik dacht steeds dat het niet zou lukken, waarom weet ik ook niet... ) We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
mw vogel Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 Tuinbonen, vers!! Net voordat de hele boel omwaaide... de volgende keer moet ik de peulen uit de natte klei vissen heb ik al gezien
Jorieke123 Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 De risotto was heerlijk, en dan vooral de paddenstoelen (ik leef nog) Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Nynkef Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 Stamppot andijvie, 2 kropjes uit het moestuintje, die stonden een beetje in de verdrukking onder de spitskool
Piroska Geplaatst: 12 mei 2014 Geplaatst: 12 mei 2014 fijn te horen Jorieke ! ( dat je nog leeft ) Hier rijst met een saus van witvis met santen en masala. Gewokte spinazie uit de tuin erbij en een salade van een botermalse andijvie uit de kas met rucola, bieslook, peterselie uit de tuin. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
geertlaurent Geplaatst: 13 mei 2014 Geplaatst: 13 mei 2014 Radijsjes soep (van de bladeren en stengels van de radijsjes), man man zo lekker! En dan te zeggen dat ik die vorig jaar nog weggooide
RobO Geplaatst: 14 mei 2014 Geplaatst: 14 mei 2014 borlottisoepje, pasta met picata bief, tomatensalade, sugarsnaps
Jenneke Geplaatst: 14 mei 2014 Geplaatst: 14 mei 2014 Pasta met platte-peterselie-pesto, aangezien ik een oerwoud aan platte peterselie heb moest ik iets verzinnen om eens van flinke bossen tegelijk af te komen. Het was gek, toen ik het gemaakt had en proefde vond ik het eigenlijk tegenvallen . Toch maar door de pasta gekiept en door het verwarmen werd het ineens veel lekkerder dus toch voor herhaling vatbaar gelukkig
jasmin Geplaatst: 15 mei 2014 Geplaatst: 15 mei 2014 Gisteren de laatste (droog) duivenbonen gekookt... vlak voor het weken (2 dagen geleden, doe ik meestal lekker lang totdat er worteltjes evt. verschijnen) haalde ik nog nét een kleine hoeveelheid er af voor in een gripzakje: mocht de huidige oogst mislukken (orkaan boven Amersfoort of zo) dan heb ik tóch nog de genen gered voor een doorstart... http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
RobO Geplaatst: 18 mei 2014 Geplaatst: 18 mei 2014 weer rode kool uit de weck, met rabarber, sla, aardappeltje, balletje gehakt...het is niet elke dag michelinsterrendag
geedee Geplaatst: 18 mei 2014 Geplaatst: 18 mei 2014 Ijsje met rozengelei.....en die laatste maak je als volgt: en jaaaaa ik heb dus ook het wit van de blaadjes geknipt
Aanbevolen berichten