Jump to content

Mylena

Members
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Oldenzaal
 1. Wat ontzettend jammer maar niks aan te doen. En ik heb zo’n mooie tomatenstekken en heb knolselderij gezaaid.😪 blijf gezond allemaal.
 2. Hallo Appelvrouw, ik heb nog wel verschillende tomatenplantjes voor je, vooropgesteld dat het goed gaat. Ik zet de rassen nog wel in mijn lijst.
 3. Hallo cupcakeje, ik zou wel graag zoethout van je willen. Weet niet wat je van mij zou kunnen gebruiken.
 4. We zijn de tuin pensioen proof aan het maken met veel bakken. Al gaan we nog laaang ( helaas) niet met pensioen. De bakken vullen we met zwart zand, potgrond en molmmest. Dan hebben we minder te spitten. Verder hebben we mest gekruid en opgeruimd. Ik ben al peulen aan het voorzaaien en heb tomaten en sla gezaaid. Het begint weer te kriebelen. En we hebben nog steeds genoeg in de vriezer en in potten om van te eten. Zo lekker.
 5. Ik weet nog niet wat ik aan te bieden heb. Moet nog door mijn zaden heen. Ik ga nog zaaien dus ik heb vast wel zaailingen. Ik heb een aantal boeken te ruil. Boeken: Koud hart van Tess Gerritsen Mama Lucia en Omerta van Mario Puzo in een boek Miss Marple omnibus van Agatha Christie De geketenden van Harold Robinson Echo’s en onder de oude beuk van Maeve Binchy in een boek De mannentester van Heleen van Royen Planten : Ik heb een aantal aardbeienplantjes. Ik weet echt niet welk ras. Ik heb verschillende gekocht bij een aardbeienkweker. Ze geven veel Aardbeien. verschillende tomaten zaailingen wordt nog aangevuld Ik zoek: Kippenvlees , wil ik wel gewoon kopen. Wij zoeken al een hele tijd naar eerlijk kippenvlees. Dat valt nog niet mee. ik neem mee: wraps met tonijnsla wc papier voor Jorieke frisdrank
 6. Wij komen ook ,Mylena+ eega. Ik weet niet of Ken mee komt. Dat horen we nog.
 7. Hutspot van onze eigen wortels met stoof van hertenvlees en ui. Hmmm
 8. Ik heb peulen voorgezaaid en verschillende tomaten gezaaid. We hebben vandaag mest gekruit en bakken uitgezet. Heerlijk weer om te beginnen. Ik word er altijd heel blij van.
 9. Ik heb heel veel potjes met courgette in het zuur ingemaakt. Ik denk wel zo’n potje of 100. Maar niemand gaat hier met lege handen weg. Meestal sparen vrienden en familie lege potjes voor ons. Ook lege crème potjes. Iemand bij ons op de tuin maakt daar calendula zalf van de goudsbloem. Heel fijne zalf is dat. Verder hebbik eindeloos vele potjes met jam gemaakt. Ik heb ook nieuwe combi’s geprobeerd. De rabarber is inmiddels allemaal op. Heel veel potten met courgette soep. Ben nu bezig met heel veel appelmoes en stoofpeertjes. Het is gewoon verslavend. Angela: die perzikenjam is heerlijk! Hoe krijg je die zo stijf met weinig suiker en zonder geleisuiker?
 10. Ik heb er verlekkert naar staan kijken! Ik dacht dat jij ze had gekregen omdat er je naam bij stond en niet te geef waren. Anders had ik er zeker interesse in gehad. Helaas pindakaas. @appelvrouw: 2 theelepels of een flinke koffielepel voor een liter. Is ook vooral eigen smaak denk ik? Bij sommige dingen doe ik er wel 3 lepels bij. Mellie ik had hetzelfde! Ik dacht dat het een ruil was. Ik kan bijna altijd potten gebruiken. Niet die hele grote . En Appelvrouw: wat fijn dat de courgette in het zuur in de smaak viel. Jouw appeltjes zijn ook erg lekker en ik ben erg blij met de tomaten.
 11. Ik vond het heel erg gezellig. Jammer dat we zo vroeg weg moesten. De volgende keer hoop ik het weet te plannen. Zo leuk al die ervaringen van iedereen en zo leuk al die verschillende soorten planten en Zaadjes. En wat maken jullie allemaal lekkere dingen! Heel erg leuk
 12. Ik heb nu voor Het derde jaar water meloen gekweekt. Opbrengst is steeds matig. Dit jaar had ik er vijf. De laatste neem ik vandaag mee. Ik heb het laatste jaar heb ik de water meloen eerst in een soort kasje gezet. Toen het warmer werd heb ik het plastic er af gehaald. Dat ging wel iets beter. Maar toen niet zo heel erg warm werd kakten ze helemaal in. En dat terwijl er zoveel meloenen aan zaten. Maar ik blijf het proberen.
 13. Jet heb je al gekeken op mijn lijstje offer iets is waar ik je blij mee kan maken?
 14. Ik neem ze gewoon mee hoef niets hoor zijn er maar3
 15. Ik heb ook nog een eigen gekweekte watermeloen over, de laatste. Die neem ik ook wel mee.
×
×
 • Create New...