Jump to content

Connie

Members
 • Posts

  523
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Connie

 1. Hi Stan, voor mij geen volgende ronde want net als Valerie heb ik ook al meer dan ik eigenlijk kwijt kan . Het is idd een hele leuke en goed gevulde envelop,ik ben er dan ook super content mee
 2. Valerie de envelop is onderweg jouw kant op .
 3. Mijn olifanten staan wel al boven de grond nynke,ik heb ze ook zo rond half okt.geplant...op vingerdiepte (zal ook zo`n 4 cm zijn).
 4. Vanmiddag lag de envelop bij mij op de mat. Dinsdag vervolgt hij zijn weg weer nadat ik op mijn gemak alles heb kunnen bekijken en eventueel aanvullen. Super mooi aanbod zit er in . Groetjes, Connie
 5. Connie

  Hallo allemaal

  Welkom Freya. Wat een prachtige pompoenen had je zeg . Veel lees plezier hier op het forum.
 6. Iemand iets vernomen van Beertjerinke? 21 nov. heeft ze mijn adres gevraagt en gekregen, maar sindsdien heb ik niks meer van haar vernomen en ook geen envelop gezien.
 7. Zo hè dat ziet er goed uit allemaal. Envelop 2 komt mijn kant op, als ik hem binnen heb dan geef ik het hier door en vervolgt hij zo snel mogelijk zijn weg
 8. Welkom Monique veel plezier op het forum
 9. Ik heb hem inmiddels vanmorgen op mijn mat gevonden Suus . Zo op het eerste gezicht lijkt de inhoud oke
 10. Super Stan, bedankt voor al het werk wat je erin steekt
 11. Tijmsiroop (helaas het hoestseizoen komt er weer aan ). Courgette. Chilisaus. Appelmoes. Pompoensoep, En nog maar weer stoofpeertjes.
 12. Even op de 1ste pagina kijken ,daar staat waar de envelop op dit moment is.
 13. Oke, rare zaak....ik vond het al zo raar dat Angela melde dat ze envelop c op fb tegen kwam . Nu heb ik ook ff daar gekeken en iemand van het forum daar herkent. Ik zal haar ernaar vragen hoe of wat... Want ik vind dit even note done om onze envelop waar wij met zijn alle druk mee zijn in een andere envelop mee te laten draaien... Zodra ik een antwoord heb dan geef ik het hier aan jullie weer door. Wordt vast nog vervolgt.
 14. Simke heeft me via een pb laten weten dat zij envelop c zondag op de post heeft gedaan .
 15. Je hebt helemaal gelijk almond . Ik was even de weg helemaal kwijt . Nu dus nog wachten op antwoord van simke.
 16. Prachtig mooi zeg Heel bijzonder jasmin.
 17. Hi Dabar, het gaat er niet om dat jij er vaart in moet gooien natuurlijk. Jij en ik kunnen nooit die 2 weken achterstand in enkele dagen ff wegwerken . Mijn vraag was gewoon aan simke, is hij inmiddels op de post. Zij schrijft immers op zondag dat ze hem die dag op de post gaat doen, jij zegt nu dat ze hem vandaag op de post gaat doen. Is hij inmiddels onderweg of niet? En wat ik ook niet begrijp. Moet hij nou bij simke of bij nasuada vandaan komen ?
 18. Hi Simke heb je inmiddels de envelop gepost? Dan kan groep c ook van start.
 19. Hoi Jessica, waarom zou je er een stukje uitzagen dan? Als het niet verplicht is zou ik er niet in gaan zagen als ik jou was .
 20. Vandaag druk geweest met de opmaak van de gekregen vazen van Jorieke en Joep. We zijn er helemaal happy mee. Nogmaals bedankt Jorieke en Joep
 21. Het was zeker geen overkill cake wat betreft de pittigheid. Ik vind het erg lekker. Bedankt stan
 22. Yep, het was een geslaagde dag vandaag. Met als toetje prachtig mooi weer.
×
×
 • Create New...