Jump to content

Judith

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  zwolle
 1. Welkom Ik kweek ook van alles op mijn balkon en bij mij gaat dit prima, heb dit seizoen al meerdere porties sla, radijsjes en peterselie gegeten en zelfs al een courgette Dus dat lukt vast ook wel bij jou! Succes P.s. dit is een foto van vorig jaar
 2. Welkom En dat is geen kippenhok maar een kippenvilla
 3. Judith

  Familiethee

  Ik ben ook wel benieuwd, ben dol op kruidentheetjes
 4. Judith

  Muntsoorten

  Als je nog marokkaanse munt zaad zoek heb ik wel wat voor je. Laat maar weten.
 5. Als je de kruiden tegelijk met de radijsjes hebt gezaaid moet je gewoon nog even geduld hebben hoor, kruiden kunnen er wel een week of 2 over doen om op te komen. Radijsjes zijn gewoon lekker snel
 6. En ik heb alle hoeken met tape vast gemaakt hahahah
 7. Ja bij mij staat hij ook niet erg stevig hoor, ik laat de rits gewoon dicht en als ik water geef til ik het hele tunneltje gewoon even op, maar dat zal bij jou wat lastiger gaan denk ik. Maar voor 8 euro mag je ook niet zo veel verwachten denk ik en tot nu toe doet hij goed dienst
 8. Leuk hoor ik heb dat tunneltje ook gekocht en mijn sla plantjes doen het nog best. Al woon ik 2 hoog en is dat denk ik wat minder koud (toch).
 9. @ Noompi: Ik denk dat ik het maar gewoon ga proberen hahaha ik hou jullie wel op de hoogte
 10. Zo zien die van mij er ook uit, ze groeien ook niet zo heel hard meer. Maar komt vast helemaal goed en anders begin ik gewoon weer overnieuw Ik draai wel iedere dag het bakje dus die van mij staan wel recht op.
 11. Wat leuk om zelf kaas te maken, ziet er goed uit Het is dat ik maar een enorm klein keukentje heb anders zou ik ook graag zelf kaas, jam, brood e.d. maken.
 12. Mijn kruiden hebben de winter niet overleefd, dus gewoon weer nieuwe gezaaid. En over dat grasveld beneden heb ik ook al nagedacht misschien dat ik ergens een meloen of pompoen plant laat groeien en dan hopen dat ze hem niet ommaaien Het is gewoon zonde dat daar alleen maar gras groeit en ik maar zo'n klein balkonnetje heb hahahaha.
 13. Vandaag weer het een en ander gezaaid: tomaat, pepers, komkommer, munt, lente ui, venkel en oost indische kers. Van alles maar een beetje, want heb maar een klein balkonnetje (vergeet ik wel eens )
 14. Wat een hoop werk zeg!!! Wel heel erg leuk
 15. Judith

  Verjaardag

  Dank jullie wel voor de felicitaties. Het kasje staat inmiddels buiten, zonder kat en met slaplantjes
×
×
 • Create New...